Select Page

Kaos u Manchesteru: Odgođen derbi s Liverpoolom, navijači upali na Old Trafford

Kaos u Manchesteru: Odgođen derbi s Liverpoolom, navijači upali na Old Trafford
Navijači Manchester Uniteda uletjeli su na Old Trafford, tražeći odlazak vlasnika kluba zbog njegovog uplitanja u osnivanje Superlige, a nakon dugih prosvjeda odgođen je derbi protiv Liverpoola, koji je trebao početi u 17:30 sati.

Dugo se čekalo hoće li se uopće derbi igrati i na kraju je odgođen, javlja Index.hr.

Navijači razbijali kamere, a ni igrači ni sudac nisu stigli na stadion

Ako bi Manchester United izgubio od Liverpoola, novi prvak Engleske bit će Manchester City.

Navijači su razbili nekoliko kamera za snimanje utakmica, javlja novinar The Athletica, a bivši nogometaš Stan Collymore objavio je i video tog incidenta.

Igrači Uniteda i Liverpoola još nisu uspjeli napustiti hotel zbog prosvjeda navijača i ne znaju kada će krenuti prema Old Traffordu. Sky Sports javlja da ni glavni sudac Michael Oliver nije stigao na stadion.

Nedavno su spalili američku zastavu i upali u klupski trening-centar

Klub s Old Trafforda bio je jedan od 12 osnivača natjecanja iz kojeg se pod pritiskom navijača, vlade i UEFA-e povukao samo dva dana nakon najave o sudjelovanju u njemu.

Navijači koji su se okupili na Old Traffordu tražili su odlazak američke obitelji Glazer iz kluba odmah nakon prvih vijesti o osnivanju Superlige, a neki od njih su prije nekoliko dana i spalili američku zastavu.

Unitedov poraz donio bi titulu Manchester Cityju, a na prosvjedima na Old Traffordu očekuje se oko 10 tisuća navijača

Ovaj put otišli su korak dalje i uletjeli na stadion te bacili nekoliko dimnih bombi. Sky Sports izvještava da se očekuje okupljanje čak 10 tisuća navijača na Old Traffordu u znak prosvjeda vlasnicima.

OGLASI

Loading