Select Page

Karačić i Mandić uoči Igmana: “Imamo kadrovskih problema ali vjerujemo u pobjedu!”

Karačić i Mandić uoči Igmana: “Imamo kadrovskih problema ali vjerujemo u pobjedu!”

Nakon velike i važne pobjede koju su nogometaši HŠK Posušje ostvarili prošlog vikenda na domaćem terenu protiv Željezničara rezultatom 1:0 sada ih u sklopu 5. kola Premijer lige BiH očekuje gostovanje u Konjicu kod Igmana a utakmica je na rasporedu sutra s početkom od 17 sati. 

Uoči te utakmice održana je konferencija za medije na kojoj su se javnosti obratili trener HŠK Posušje Branko Karačić i napadač Nikola Mandić. 

Prvo je riječ imao Karačić koji je rekao: “Zadovoljni smo nakon pobijede protiv Željezničara iz mnogo razloga, zbog zadovoljstva, samopouzdanja i da imamo taj korak s ostalim ekipama s kojima ćemo voditi bitku do kraja sezone. Igman je iskusna ekipa s puno kvalitetnih igrača međutim vjerujem da smo u stanju u sljedeće 2 utakmice popraviti bodovni saldo i s tom namjerom idemo u Konjic. Imamo na početku prvenstva puno zdravstvenih i kadrovskih problema, nema Bobana, Petrovića, Jandreka, Lučić ima 3 žuta kartona a moramo vidjeti što će biti s Kamenarom i koliko ćemo na njega moći računati. Sve nas to baca u razmišljanje ali vjerujem da uz ovu igru kao do sada možemo nešto napraviti protiv Igmana.”

Riječ je zatim preuzeo Mandić koji je rekao: “Mislim da smo utakmicu protiv Željezničara kontrolirali u potpunosti od početka do kraja i u fazi napada i obrane, bila je to apsolutno zaslužena pobjeda i okrećemo se utakmici s Igmanom gdje isto idemo po sva 3 boda.” 

Radioposusje.ba

OGLASI

Loading