Select Page

KARAČIĆ NAKON POBJEDE: Hvala navijačima, idemo s pripremama za Široki!

KARAČIĆ NAKON POBJEDE: Hvala navijačima, idemo s pripremama za Široki!

Treneri Posušja i Željezničara Toni Karačić i Edis Mulalić u izjavi nakon utakmice prokomentarali su današnji susret u kojem su plavo-bijeli slavili rezultatom 3:2.

“Prije svega želim Posušju puno sreće, zaslužuju da budu u društvu najboljih. Od samog početka kontra-ritam. U početku poklonimo situacije Posušju ničim izazvani. Onda zatvorimo jednu stranu pa puknemo, pa drugu pa puknemo, sve je išlo kontra. Imali smo viška dodira. Onda se vratimo na 2:2 pa primimo treći gol. Neke stvari su nedopustive i ekipa te kazni, bude što bude na kraju”, rekao je Edis Mulalić trener Željezničara i nastavio:

“Moramo mirnije igrati par stvari. Da smo normalno igrali ne bi imali problema. Kreiranje šansi je bilo slabo, pokušali smo i nekim izmjenama, ispalo je što je ispalo.”

Mulalić je rekao kako njemu i njegovim igračima ne preostaje ništa drugo nego da “izvuku ono što se izvući može” u ovoj sezoni.

“Idemo dalje, treba nam malo više koncentracije i vjere u rezultat, neću reći da nismo imali želje, nego se nešto kao strah uvuklo. Čudno… Ne preostaje nam ništa nego izvući ono što se može izvući, poklanjali smo im prilike u prvom poluvremenu”, rekao je Mulalić:

“Nema laganih protivnika, to nam je što nam je…”

Toni Karačić bio je sretan zbog pobjede u prvom susretu na klupi novog kluba.

“Zahvaljujem se na čestitkama i smatram da kolega Mulalić radi sjajan posao. Što se tiče utakmice volio bih da imamo bolju bolju kontrolu igre, ali nemamo. Stvorili smo u prvom poluvremenu neke tri situacije gdje smo bili u dilemi šta uraditi. U drugom poluvremenu smo dali tri gola, utakmica je bila sadržajna. Ne mogu ništa zamjeriti momcima, ovo su velika tri boda. Dobili smo neki mir pred predstojeće utakmice”, bile su riječi Karačiča, koji je dodao:

“Bilo je tehničkih i taktičkih grešaka na kojima ćemo raditi, bit će idealna utakmica za analizu.”

“Želim se zahvaliti svojim igračima na ova tri boda. Utakmica je bila gledljiva, vidjeli smo pet pogodaka, preokreta i sigurno je da bih volio da smo imali kontrolu nad utakmicom. Otvaranje je s naše strane bilo dobro, izašli smo visoko i imali smo tri čiste situacije u kojima nismo dobro reagirali. Na kraju mislim da smo zaslužili pobjedu”, rekao je Karačić i nastavio:

“Ova pobjeda će nam jako dobro doći u pripremama za naredne utakmice. Imamo sedam dana da se spremimo za novi susret. “

Klix. Ba

OGLASI

Loading