Select Page

Karate: Tri odličja za posuške borce na DBG OPEN-u

Karate: Tri odličja za posuške borce na DBG OPEN-u

Karate klub Posušje nastupio je na jednom od najjačih karate turnira u regiji DBG OPEN-u održanom u Čitluku u subotu 21. rujna 2019. u sklopu manifestacije Dani berbe grožđa Brotnjo.

Natjecanje je okupilo oko 600 natjecatelja, koji su branili boje 43 kluba i 6 država. Neki od članova posuškog kluba na ovom su se turniru po prvi put ogledali u natjecateljskim borbama, a odličjima su se okitili sljedeći natjecatelji:
Milan Kevilj 1.mjesto kate kadeti
Lea Rezo 2.mjesto borbe djevojčice
Ivana Galić 3.mjesto seniorke open
Ivana Čamber, Luka Buntić, Matea Čamber i Miro Bešlić ostali su bez medalje. Na natjecanje su išli pod vodstvom trenera Maraka Čambera i pomoćne trenerice Ivane Galić.

Na turniru je posuški klub nastupio u velikom broju, ne samo stoga što je riječ o turniru u blizini, već i iz razloga što naš klub s klubom domaćinom, Karate klubom CROHERCegovina vezuje pravo prijateljstvo, kako su nam potvrdili iz Karate kluba Posušje zahvaljujući im na gostoprimstvu.

Klub iz Brotnja zahvalio je putem svog fb profila svim prijateljima KARATE-a što su podržali turnir nadajuć se još većem broju natjecatelja sljedeće godine.

radioposusje.ba

OGLASI

Lager traži 100 radnika

Tvrtka LAGER D.O.O. Posušje sa sjedištem u Posušju, Vukovarska 47, zbog povećanog obujma...

Loading