Select Page

Keti u čast: Hercegovci sa samo sedam igrača izborila polufinale Kutije šibica

Keti u čast: Hercegovci sa samo sedam igrača izborila polufinale Kutije šibica
Među četiri polufinalista 50. izdanja Kutije šibica našla se i ekipa Krešimir Keta Bandić.

Družina iz Hercegovine izborila je veliki uspjeh izbacivši Cammeo Big Bang Team nakon izvođenja udaraca sa sedam metara s ukupnih 3-2.

Uspjeh je tim veći jer na četvrtfinale su stigli sa svega šest igrača u polju i jednim golmanom. Zbog bolesti koja se pojavila u njihovim redovima uoči malonogometnog praznika na Stipandan ostali su bez gotovo pola momčadi.

Istu uglavnom čine igrači iz Hercegovine, no protiv Cammea su u nedjelju imali i dvojicu igrača njemačkog futsal prvaka Weilimdorfa.

Hrvatski mediji podsjetili su i na tragičnu priču koja se krije iza imena momčadi. Krešimir Keta Bandić preminuo je u ožujku 2019. godine sa svega 23 godine od posljedica srčanog udara. Keta je branio za Zrinjski i Široki Brijeg, a njegova iznenadna smrt šokirala je sve.

Krešimirova sestra, pak, uskočila je hercegovačkoj družini i ponudila im smještaj u Zagrebu za vrijeme turnira. Inače, na ostale turnire putuju na svaku utakmicu, sada su, srećom, nekako mogli drugačije i isplatilo se, pišu 24sata.

Premije? Nemaju, sve troškove plaćaju sami. A više nisu tako daleko ni od naslova, za finale će u utorak igrati protiv Juicy Maraske.

(www.jabuka.tv | Foto: Luka Stanzl/Pixsell)

OGLASI

Loading