Select Page

KK Posušje: Novi sastav skupštine Kluba

KK Posušje: Novi sastav skupštine Kluba

Skupština Košarkaškog kluba Posušje je dobila svoje nove članove, odlučeno je na sinoć održanoj Skupštini KK Posušje u kinodvorani. Izabran je i novi sastav Nadzornog odbora KK Posušje.

Nakon otvaranja Skupštine i usvajanja dnevnog reda, predsjednik Skupštine KK Posušje Mario Karamatić je iznio izvješće o rezultatima rada i aktivnostima Kluba u posljednje tri godine. On je kazao da je uprava Kluba na početku mandata započela dobro, financijski  stabilizirala Klub, tako da je Klub danas bez dugova i repova. „Međutim, činjenica je i da su sastanci uprave Kluba bili i rijetki, nije se radilo na privlačenju sponzora što je i dovelo do istupanja iz Lige Herceg-Bosne.“

I trener KK Posušje Tihomir Mustapić je istaknuo čisto financijsko stanje Kluba, odnosno činjenicu da su podmireni svi dugovi prema prijevoznicima, ali i prema Savezu. Međutim, kazao je i da je u ovakvoj situaciji, bez novaca i  bez sponzora nemoguće voditi bilo koju kategoriju Kluba: „Na utakmice se u zadnje vrijeme odlazilo isključivo o trošku djece i njihovih članarina. Onda kada ni to nije bilo dovoljno, općina Posušje je snosila dio troškova. Važno je istaknuti da su „Posušje bus“ i tvrtka BGL Commerce, ali i „Lager“ ovih godine bili na usluzi igračima Kluba “- kazao je Mustapić. Istaknuo je i nedostatak kadrova u vođenju selekcija: „Već tri godine ne upisuju se novi članovi jer nedostaje kadrova, što se ne bi smjelo događati jer u Posušju ima zainteresiranih za rad u Klubu.“- kazao je Mustapić.

Nakon ovih izlaganja pristupilo se i izglasavanju promjena. Tako je Skupština Košarkaškog kluba iz  izvještajne promijenjena u izbornu, jednoglasno je izabrana nova skupština u sastavu: Miroslav Ramljak, Zdravko Bešlić, Ivan Lončar, Bariša Šušnjar, Petar Petric i Ante Jukić, te je jednoglasno izabran i novi sastav Nadzornog odbora koji sada čine Mario Ćesić, Ivan Ramljak i Marinko Bakula.

Nova uprava Kluba se obvezala da će prije svega putem sponzorstva nastojati osigurati kvalitetan rad Košarkaškog kluba Posušje, ali i uložiti sve napore kako bi seniori započeli igrati već  u ovoj sezoni u Ligi Herceg-Bosne.

Posušje.net

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading