Select Page

Klupski roštilj i 1. “Klupske ljetne igre” TKD kluba Poskok

Klupski roštilj i 1. “Klupske ljetne igre” TKD kluba Poskok

Taekwondo klub „Poskok“ iz Posušja drugu godinu za redom organizira jednodnevno klupsko druženje trenera, djece, roditelja, prijatelja i sponzora kluba.

Na ovom druženju koje se održalo u subotu 02.07.2016. godine okupilo se više od 150 osoba koje su se u prekrasnom kulturno sportskom centru „Suveznici“ u posuškom selu Rastovača družili uz roštilj i razne sportske i zabavne igre.

Ove godine Klub je u sklopu ovog druženja organizirao „1.Klupske ljetne igre“ za najmlađe članove koji su se natjecali u brzini, spretnosti i preciznosti. Na kraju su svi nagrađeni zasluženim medaljama a tokom natjecanja pratio ih je gromoglasni pljesak i navijanje njihovih starijih kolega i prijatelja, roditelja, baka itd. Nakon toga je upriličena dodjela diploma za položene učeničke pojaseve te su poklonima nagrađeni oni koji su bili najbolji na polaganjima.

Osim redovitih članova na „klupskoj roštiljadi“ i ove godine su sudjelovali počasni članovi kluba iz Udruge osoba sa invaliditetom Općine Posušje. Na radost i zadovoljstvo svih prisutnih druženje se nastavilo do zalaska sunca.

“Za uspjeh ovog kao i svih dosadašnjih projekata osim uprave i klupskih trenera zaslužni su članovi kluba i njihovi roditelji te sponzori pekarnica „Stević“, mesnica „Šišović“, „Binvest“, prodajni centar „Divna“ i STR „Perla“ kojima se od srca zahvaljujem”, izjavio je Petar Boban, predsjednik TKD POSKOK

OGLASI

Loading