Select Page

Kolindina slika u dresu Vatrenih s utakmice srušila sve rekorde na Facebooku!

Kolindina slika u dresu Vatrenih s utakmice srušila sve rekorde na Facebooku!

Ovo je prvi puta da je tako visoki dužnosnik, kao što je predsjednica države, umjesto u VIP loži, rezerviranoj za uglednike iz svijeta sporta, politike, gospodarstva, kulture, sjela među navijače na tribinu Zapad.

Fotografija hrvatske predsjednice Kolinde Grabar- Kitarović, s utakmice Hrvatska- Norveška na maksimirskom stadionu, a koju je objavila na svom Facebook profilu postala je hit dana na društvenim mrežama.

Sliku je do trenutka u kojem pišemo tekst, lajkalo gotovo 50 000 korisnika FB-a, a podijeljena je više od 800 puta!

Kako saznajemo, riječ je o, vjerojatno, najbrže organički rastućem postu na Facebooku koji je objavila neka javna osoba.

Ovo je prvi puta da je tako visoki dužnosnik, kao što je predsjednica države, umjesto u VIP loži, rezerviranoj za uglednike iz svijeta sporta, politike, gospodarstva, kulture, sjela među navijače na tribinu Zapad. Svi hrvatski predsjednici (izuzev bivšeg Josipovića, koji nije ni posjećivao nogometne utakmice na Maksimiru), uvijek su sjedili na strogo rezerviranim mjestima u VIP loži.

Time je još jednom potvrdila svoje puno puta izrečene riječi i u izbornoj kampanji, ali i nakon što je izabrana za predsjednicu, kako će biti ”blizu običnog, malog čovjeka”.

Očito je da je svojim subotnjim skromnim ponašanjem, koje je izazvalo oduševljenje građana, a ne samo navijača, pokazala da neće odstupati od obećanja koje je davala. A čini se da je svojim dolaskom donijela i sreću našoj reprezentaciji, jer je Hrvatska suvereno pobijedila Norvešku s 5:1!

abcportal.info

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

Kreće anketiranje u Posušju

Anketa o radnoj snazi u Posušju provodit će kontinuirano tijekom cijele godine. Anketa se provodi...

Loading