Select Page

KONCERT: Sergej Ćetković planira veliki spektakl večeras u Mostaru

KONCERT: Sergej Ćetković planira veliki spektakl večeras u Mostaru

Agencija PROMO, u suradnji s HT Eronet, organizator je glazbenog spektakla regionalne pop zvijezde Sergeja Ćetkovića koji gostuje u Mostaru večeras, 7. ožujka 2017., u velikoj dvorani Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače u 20 sati. Sve pohvale i milijunske preglede na društvenim mrežama bilježe i pjesme s njegova šestog po redu albuma “Moj svijet” kojim ovaj popularni kantautor nastavlja odašiljati u svijet pozitivne poruke o ljubavi prema ljudima, prijateljstvu, obitelji…

Ne čudi stoga što su u rekordnom roku, za samo nekoliko sati od puštanja u prodaju, “planule” sve ulaznice za ovaj dugo očekivani koncert popularnog pjevača u Mostaru. Naime, za glazbeni spektakl rasprodane su i sve dodatne ulaznice, odmah nakon puštanja u prodaju, pa zbog toga organizator svim obožavateljima najavljuje još jedan koncert na jesen. Uvijek dobro raspoložen, šarmantan i nasmijan Sergej će se predstaviti mostarskoj i hercegovačkoj publici, a na poseban način pripadnicama ljepšega spola ususret Međunarodnom danu žena. Podsjećamo kako Sergej Ćetković, osim brojnih obožavatelja i prijatelja, ima i posebnu vezu s Mostarom jer mu je majka rođena u gradu na Neretvi.

Popularni pjevač svoje hercegovačke korijene otkrio nam je prošle godine kada je bio naš gost na gala spektaklu, manifestaciji broj jedan u BiH i široj regiji – Večernjakovu pečatu. Tada je uzvanike najvećeg društvenog događaja u BiH oduševio svojim nastupom, a nema razloga da bude drukčije večeras u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače. Kao i u svim drugim mjestima gdje je gostovao, sigurni smo kako će ovo biti nezaboravan glazbeni spektakl.

Mostar posljednjih mjeseci bilježi veći broj koncerata i očekuje se kako će se taj trend nastaviti. Svaki od njih je do sada bio popunjen do posljednjeg mjesta.

vecernji.ba

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

Kreće anketiranje u Posušju

Anketa o radnoj snazi u Posušju provodit će kontinuirano tijekom cijele godine. Anketa se provodi...

Loading