Select Page

KONCERT: Sergej Ćetković planira veliki spektakl večeras u Mostaru

KONCERT: Sergej Ćetković planira veliki spektakl večeras u Mostaru

Agencija PROMO, u suradnji s HT Eronet, organizator je glazbenog spektakla regionalne pop zvijezde Sergeja Ćetkovića koji gostuje u Mostaru večeras, 7. ožujka 2017., u velikoj dvorani Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače u 20 sati. Sve pohvale i milijunske preglede na društvenim mrežama bilježe i pjesme s njegova šestog po redu albuma “Moj svijet” kojim ovaj popularni kantautor nastavlja odašiljati u svijet pozitivne poruke o ljubavi prema ljudima, prijateljstvu, obitelji…

Ne čudi stoga što su u rekordnom roku, za samo nekoliko sati od puštanja u prodaju, “planule” sve ulaznice za ovaj dugo očekivani koncert popularnog pjevača u Mostaru. Naime, za glazbeni spektakl rasprodane su i sve dodatne ulaznice, odmah nakon puštanja u prodaju, pa zbog toga organizator svim obožavateljima najavljuje još jedan koncert na jesen. Uvijek dobro raspoložen, šarmantan i nasmijan Sergej će se predstaviti mostarskoj i hercegovačkoj publici, a na poseban način pripadnicama ljepšega spola ususret Međunarodnom danu žena. Podsjećamo kako Sergej Ćetković, osim brojnih obožavatelja i prijatelja, ima i posebnu vezu s Mostarom jer mu je majka rođena u gradu na Neretvi.

Popularni pjevač svoje hercegovačke korijene otkrio nam je prošle godine kada je bio naš gost na gala spektaklu, manifestaciji broj jedan u BiH i široj regiji – Večernjakovu pečatu. Tada je uzvanike najvećeg društvenog događaja u BiH oduševio svojim nastupom, a nema razloga da bude drukčije večeras u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače. Kao i u svim drugim mjestima gdje je gostovao, sigurni smo kako će ovo biti nezaboravan glazbeni spektakl.

Mostar posljednjih mjeseci bilježi veći broj koncerata i očekuje se kako će se taj trend nastaviti. Svaki od njih je do sada bio popunjen do posljednjeg mjesta.

vecernji.ba

OGLASI

Loading