Select Page

Koncertom ansambla Lado završeno Hrvatsko proljeće Središnje Bosne

Koncertom ansambla Lado završeno Hrvatsko proljeće Središnje Bosne

Cjelovečernjim koncertom ansambla narodnih plesova i pjesama Hrvatske Lado večeras je u Kiseljaku završeno peto izdanje Festivala Hrvatskog proljeća Središnje Bosne.

U Gradskoj sportskoj dvorani, ‘Ladovci’ su Kiseljaku i Središnjoj Bosni podarili noć za pamćenje – dva sata bogatog programa kroz tradicijsku igru, glazbu, ples. ‘Lado’ je premijerno izveo program “Ideju regruti”, odnosno novih 14 glazbeno-plesnih točaka. Festival je svečano zatvorila federalna ministrica kulture i sporta Zora Dujmović.

– Čast mi je što imam priliku i mogućnost zatvoriti jedan ovakav festival. Ove riječi nisu floskule – svjedok sam koliko je vremena, truda i energije uloženo u stvaranje projekta. Ovo je jedan od projekata na ponos svima nama u BiH i treba biti podržan od strane svih razina vlasti – kazala je Dujmović.

vecernji.ba

OGLASI

PRODAJA STANOVA I GRAĐEVINSKIH PARCELA

[slb_exclude]Investitor izgradnje, društvo Domusgradnja oglašava prodaju stanova i građevinskih parcela. U novoformiranom naselju u Ulici Mile Bošnjaka (Jukića njive) u tijeku je izgradnja višestambene zgrade s ukupno 16...

Loading