Select Page

KOŠARKA: Ivica Širić član novog premjerligaša

KOŠARKA: Ivica Širić član novog premjerligaša

Nakon što su postali prvaci lige Herceg Bosne, košarkaši Čapljine u nadolazećoj sezoni igrat će Premijer ligu.

Zbog neizvjesne financijske konstrukcije dosad bilo je upitno hoće li i igrati najviši rang košarkaškog natjecanja u BiH.

Ipak je odlučeno da će se košarkaši boriti u najelitnijem rangu natjecanja te su na taj način u grad vratili Premijer ligu bh košarke.

Vrijedi istaknuti kako su danas potpisani ugovori sa dvojicom bivših mladih reprezentativaca koji će naredne sezone igrati u Čapljini.

Radi se Milanu Lužaiću (23) košarkašu porijeklom iz Trebinja, koji je visok 192cm, a igra na poziciji beka šutera. Milan je već igrao u Čapljini i u prosjeku postizao 30 koševa. Lužaić u Čapljinu dolazi iz Zrinjskog.

Drugi reprezentativac je posušak Ivica Širić (24) nekadašnji igrač KK ”Student” iz Mostara.

”Ova dva bivša mlada reprezentativca danas su potpisali ugovore sa HKK ”Čapljina”, a u narednom periodu bit će još potpisa”, ističu iz kluba.

Pripreme će ekipa početi u drugoj polovini kolovoza. Čapljina se vratila u elitni razred bh. košarke poslije pet godina, a klub je u periodu od 2009. do 2014. godine ostvario neke izuzetne uspjehe (polufinale prvenstva, polufinale Kupa, četiri puta sudionici Lige 6).

Caportal.ba

OGLASI

Loading