Select Page

KOŠARKA: Posušje na svom parketu želi do prve pobjede u finalnoj seriji

KOŠARKA: Posušje na svom parketu želi do prve pobjede u finalnoj seriji

Nakon tijesnog poraza u prvoj finalnoj utakmici u Grudama, pred košarkašima Posušja novi je ispit.

Pred svojim pristašama traže pobjedu i vraćanje u borbu za naslov. U nedjelju je grudska dvorana Bili Brig bila prava domaća dvorana, jer su Posuški navijači napravili neviđenu atmosferu i tako ponizili domaćina. Trka, želja i igra krasili su žute u Grudama, ali nedovoljna širina klupe i umor učinili su svoje u posljednjoj dionici i Posušje je doživjelo prvi poraz u doigravanja za prvaka.

Danas je nova prilika, ovog puta u dvoranu u centru grada stižu Grude, favorit na papiru, ali Posuška publika i huk s tribina zasigurno će biti veliki vjetar u leđa Plantakvoj družini. Žuta euforija trese grad posljednjih dana, a na Ramljaku, Leki, Begiću, Penavi, Jukiću, Kovaču i ostalima da građanima Posušja i Poskocima poklone pobjedu i u sljedeću nedjelju podare još jedan spektakl u Grudama. Jer malo koji klub u Bosni I Hercegovini ima onakvu podršku, kao što je Posušje imalo u susjednim Grudama. Zaista huk Poskoka ledio je krv u žilama i vraćao nadu u Posušku košarku.

KN Poskoci Posušje najavljuju podršku i pozivaju sve građane i građanke da im se pridruže. Vrijeme je da ovaj grad nešto proslavi! Danas ponesite svoj glas i dobru volju i napravimo atmosferu o kojoj „kazališna „publika i igrači Gruda mogu samo sanjati! Opravdanje ne traži, da si pravi Poskok sutra nam to dokaži!

Posušje.net/Posuski.info

PLANATAK I NJEGOVA DRUŽINA NAS TREBAJU!

ULAZ ZA SVE NAVIJAČE JE SLOBODAN!

Posuški.info

OGLASI

Loading