Select Page

Košarkaši nastavljaju s dobrim igrama i pobjedama: Slavili u Mostaru protiv Zrinjskog II

Košarkaši nastavljaju s dobrim igrama i pobjedama: Slavili u Mostaru protiv Zrinjskog II

U sklopu četvrtog kola lige košarkaškog saveza Herceg-Bosne, košarkaši Posušja pobjedili su lakše od očekivanog momčad Zrinjskog II. Zahvaljujući ponajprije dobroj obrani i kontroli skoka ispod koša žuti su držali kontrolu utakmice tijekom cijelog susreta.

U prvom poluvremenu najbolji u redovima gostiju bili su centri, Mirko Đerek i Ante Leko sa 8 i 9 poena. Početkom treće četvrtine domaćin veže 3 postignute trice i smanjuje na 5 razlike, ali više od toga nisu mogli. Posušje predvođeno razigranim mladim šesnaestogodišnjim Josipom Ramljakom povećaje svoju prednost do najvećih 40:66 na 5 minuta prije kraja. Gosti su samo ublažili poraz u zadnjim minutama smanjivši na 49:66. Pored Josipa koji je pogodivši 3 trice stigao do 16 poena, odličan je bio i Ante Leko sa po 15 koševa i 15 skokova.

Predkadeti i kadeti Posušja ovaj vikend su imali polovičan uspjeh protiv ekipe Pepi Sport iz Mostara. Naša najmlađa selekcija se s lakoćom obračunala s protivnikom u svojoj utakmici dok su kadeti doživjeli prvi poraz u sezoni. Imali su naši mladići plus 17 na poluvremenu, ali su ipak nes(p)retno ispustili tu prednost i nažalost izgubili.

Sljedećeg vikenda u 5. kolu Posušje u svojoj dvorani dočekuje momčad Viteza, dok u 6. kolu lige mladih predkadeti, kadeti i juniori gostuju u Novom Travniku.

Posušje.net/KK Posušje

OGLASI

Loading