Select Page

[FOTO] Pogledajte spektakularne prizore zelenog dragulja u sred grada!

[FOTO] Pogledajte spektakularne prizore zelenog dragulja u sred grada!

Davno je Ivo Fabijan opjevao Mokri dolac kao zeleni dragulj u sred grada. Danas taj isti epitet vrijedi još i više s obzirom da je ovaj stadion izrastao u jedan od najljepših u Bosni i Hercegovini. Fenomenalan travnjak kojeg se ne bi postidjeli ni klubovi iz liga petice te veličanstveno zdanje oko njega na kojem borave najvatreniji navijači dodatno je uljepšano uz grafite na sjevernoj tribini.

Grafiti jasno ukazuju da se na stadionu igra najvažnija sporedna stvar na svijetu, a istaknut je i službeni naziv “Gradski stadion Mokri dolac!”.

U izradi ovog murala su sudjelovali Općina Posušje i uprava HŠK Posušje zajedno s navijačima.

„Već je svima jako dobro poznato da u Posušju žive najvjerni navijači koji svoj klub bezuvjetno vole. To je prošle sezone pokazala velika posjećenost jer je stadion u ovom malom hercegovačkom gradiću bio jedan od posjećenijih ne samo u BiH nego i u regiji.

Navijači HŠK-a Posušje su ovoga puta otišli korak dalje.  Naime, njih nekolicina su posvetili svoje dragocjeno vrijeme da urede stadion za predstojeću sezonu. Tako je jučer osvanuo mural dužine 100m i visine 2.20m kojega su ovi vjerni i vrijedni zaljubljenici u svoj klub izrađivali zadnjih 5 dana, ali i noći. Pogledajte slike, a uskoro stiže i video sa svečanog otvaranja koje je bilo popraćeno bakljadom.

Ovim putem se zahvaljujemo općini Posušje koja je donirala cjelokupni materijal,Foto video MiX na snimanju i obradi videa i slika,velikom prijatelju Žeksu iz Torcide Split koji je osmislio mural te našim članovima koji su u u ovih 5 dana pokazali koliko im znači ovaj klub i kolika je njihova ljubav. Za tebe dišemo, za tebe ćemo i umrijeti!“, stoji u priopćenju na facebook stranici Kluba navijača Posušani.

OGLASI

Loading