Select Page

Košarkašice Posušja danas su domaćini II. Uskrsnog turnira

Košarkašice Posušja danas su domaćini II. Uskrsnog turnira

Naši košarkaši igraju finale lige s Čapljinom, Marko Ramljak seli iz Zrinjskog u Hapoel u Izrael, a aktivno je i u Ženskom košarkaškom klubu Posušje. Uskrsni turnir u organizaciji domaćeg kluba igra se danas.

Turnir je započeo u 10 sati u gradskoj športskoj dvorani u Posušju utakmicom ŽKK Brotnjo – ŽKK Zrinjski. U 11.30 sati slijedi utakmica ŽKK Posušje – ŽKK Rama. U 13 sati igra se revijalna utakmica, prijateljski susret za djevojčice rođene 2007. godine između ŽKK Posušje i ŽKK Zrinjski. U 15 sati zakazana je utakmica za 3. mjesto, u 17 sati je finale turnira,a u 18.30 dodjela nagrada.

„Odlučili smo da ove godine turnir igraju mlađe kadetkinje, dakle 2005./2006. godište koje dogodine idu u prvenstvo. Nadam se da će ekipe danas pružiti dobre utakmice i da će se cure dobro zabaviti i naigrati. Bitno nam je da su naše igračice zadovoljne, ali i one koje nam dolaze u goste“, kazao je trener Robert Jurišić za naš radio. Govoreći o favoritu turnira, trener Jurišić je kazao da se zapravo nikad ne zna. (zp)

radioposusje.ba (foto: ŽKK Posušje)

OGLASI

Loading