Select Page

Kožul: Komšić je projekt smišljen na razini ukupne bošnjačke politike, reagirat ćemo

Kožul: Komšić je projekt smišljen na razini ukupne bošnjačke politike, reagirat ćemo

zbor Željka Komšića za hrvatskog člana Predsjedništva BiH bošnjačkim glasovima je plan koji je smišljen na razini ukupne bošnjačke politike i to je potpuno jasno, rekao je Predrag Kožul, dugogodišnji zastupnik HDZ-a BiH na državnoj razini.

Također, Kožul je u izjavi za Dnevnik.ba. istaknuo kako će hrvatska politika morati odgovoriti na takve poteze bošnjačkih elita.

Što se tiče Hrvata u BiH, miješaju nam se osjećaji. HDZ BiH i HNS BiH su u gotovo svim hrvatskim sredinama ostvarili rezultat koji je i nas same iznenadio u pozitivnom smislu. To je jedna potpora koja je veća nego prije četiri godine. No ovo je i jedna vrsta pirove pobjede, jer ono na što smo upozoravali se i dogodilo, istaknuo je Kožul.

Izbor Komšića okarakterizirao je kao “bahatu politika u BiH koja čini štetu BiH”.

Mi smo sinoć prihvatili izborne rezultate, vidjeli smo što se radi i kazali sami sebi da ćemo sačekati kompletne rezultate pa da proanaliziramo ove izbore i odlučimo kakve ćemo poteze vući u periodu pred nama. Na ovo će se morati reagirati, istaknuo je.

Govoreći o tomu kakvu su poruku Hrvatima poslali Bošnjaci i njihove političke elite, Kožul je izjavio je riječ o bahatoj poruci sile.

Pa pogledajte samo promjenu u retorici dužnosnika SDA – prije nekoliko dana su govorili kako Hrvatima ne treba birati političke predstavnike, a sinoć smo imali sasvim drugu priču. Oni dakle nisu mijenjali stav nego samo retoriku. Ovo je bio jedan plan smišljen na razini ukupne bošnjačke politike i to nam je jasno. U vremenu pred nama na to ćemo morati odgovoriti, rekao je Kožul.

(www.jabuka.tv)

OGLASI

Loading