Select Page

Kristina Čamber: ,,Ako imate kvalitetu, nemate konkurenciju”

Kristina Čamber: ,,Ako imate kvalitetu, nemate konkurenciju”

Modna dizajnerica i magistrica prava Kristina Čamber svoj hobi je pretvorila u svakodnevni posao i život.

,,Skroz sam odlutala od onoga čemu sam kročila pet godina, ali me to ipak čini sretnom. Oduvijek su moji hobiji bili nespojivi”, rekla je za treci.ba dizajnerica Kristina Čamber koja se još bavi taekwondoom, plesom i borilačkim vještinama.

Kristina se bavi dizajniranjem odjeće, prvenstveno haljina. Uz svoje kreacije u ponudi ima i nakit koji sama izrađuje. Pored dizajniranja i šivanja odjevnih predmeta Kristina također i radi tzv. bojanje dosadne odjeće.

15644345_1784075575179359_1574103687_n

,,Bojim jeans prema željama vlasnika traperica, pišem natpise na jeans jakne, bojim sama tkaninu i od nje izrađujem haljinice itd.”, dodala je Kristina.

Šivanjem se počela baviti za vrijeme studija i kasnije je stvorila svoju robnu marku Amavi couture.

,,Odlučila sam se za Amavi u trenutku kad sam imala zapisane četiri stvari koje sam obećala sašiti svojim poznanicima. Tada sam se zapitala i dosjetila da pokrenem ovaj projekt i da pokušam svoje gledište na modu podijeliti i širem krugu ljudi”, objasnila je Kristina.

U svojoj ponudi ima udobne haljine koje se lako kombiniraju i koje odgovaraju današnjem brzom tempu života i prilagodljive su laganom make up-u i dnevnoj varijanti, a uz potpetice ove haljine su prikladne i za večernji izlazak.

15492435_1784027971850786_6914765116133189023_n

,,Nastojim da svaka haljina bude jedinstvena i da odiše ženstvenošću i elegancijom. Nema ništa ljepše nego kad žena odiše elegancijom, koja ne mora biti uvijek dosadna i monotona”, rekla je Kristina.

Svima koji se žele baviti istim ili sličnim poslom Kristina je poručila da se ne boje svojeg rada, a njene kreacije se mogu pogledati na Facebook stranici AMAVI COUTURE.

Anna-Mari Ezgeta / Vedrana Merdžan
treći.ba

OGLASI

Loading