Select Page

Kuglači Posušja i dalje neporaženi

Kuglači Posušja i dalje neporaženi

Kuglački klub Posušje nastavio je svoj niz od 14 pobjeda i s stopostotnim učinkom u kuglačkom prvenstvu Bosne i Hercegovine. Uvjerljivom pobjedom od 7:1 je završila i u nedjelju, 14. veljače odigrana utakmica s najozbiljnijim protivnikom, Kuglačkim klubom Revita iz Banja Luke. „Iako očekivana pobjeda, jer Posušje je u kuglanju neosvojena tvrđava, ipak smo s poštovanjem dočekali ekipu Revita iz Banja Luke jer su nam to najozbiljniji konkurenti za prvaka. Ipak mi njima bježimo s velikih jedanaest bodova tako da smatram da je to sad već nedostižno“, komentirao je nakon utakmice u Posušju voditelj ekipe Kuglačkog kluba Posušje Ivan Petric.

Posuška ekipa je odigrala fenomenalni i u utakmici oborila vlastiti rekord s 3730 oborenih čunjeva.

U prvom paru Posušja igraju braća Ivan i Pere Petric i u nedjelju su odigrali s odličnim rezultatom – Ivan s rezultatom 683 i Pere s 675 oborena čunja. „Danas smo obojica odigrali iznad naših očekivanja. Revita nas je napala sa svoja dva najbolja igrača, ali smo ih dobili 2:0 i vodili sa sto i nešto drva“, kazao je Petric.

Voditelj Kuglačkog kluba Revita iz Banja Luke Đorđe Paštar, vlasnik titule prvaka Bosne i Hercegovine 2008. godine je kazao da je njihov klub svjestan da je Posušje nepobjedivo pogotovo na svom terenu. „Posušje radi velike cifre, pogotovo braća Petric. To su i danas pokazali. Dakle, već u prvom paru su napravili veliku razliku iako su i naši igrači odigrali solidnu partiju: 614 i 613. No, opet cijela ekipa Posušja je bila odlično raspoložena jer su stvarili i ekipni rekord i na tome im čestitamo“, kazao je voditelj Kuglačkog kluba Revita iz Banja Luke Đorđe Paštar.

Iduće kolo kuglači Posušja odlaze u Kakanj u goste Kuglačkom klubu Kakanj i najavljuju još jednu pobjedu.

Radioposušje.ba

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

Kreće anketiranje u Posušju

Anketa o radnoj snazi u Posušju provodit će kontinuirano tijekom cijele godine. Anketa se provodi...

Loading