Select Page

Posušje izgubilo od Gruda: Posušani još uvijek drže prvo mjesto na tablici

Posušje izgubilo od Gruda: Posušani još uvijek drže prvo mjesto na tablici

U sklopu 12. kola lige Košarkaškog saveza Herceg-Bosne, Posušje je u nedjelju 14. veljače odigralo derbi utakmicu s košarkašima Gruda i tijesno izgubili rezultatom 63:64 (17:26; 16:10; 19:22; 11:6). No, bez obzira na poraz, Posušje je još uvijek prvo na tablici s 19 bodova.

Trener Posušja Robrt Jurišić je kazao da smo loše odigrali utakmicu. „Falila su nam tri naša standardna igrača koja su ozlijeđena. No, ne želimo se na to vaditi. Jednostavno par mojih igrača je podbacilo. Što je tu je. Idemo dalje. Još uvijek smo prvi na tablici“, komentirao je za naš radio na kraju utakmice trener Posušja Robert Jurišić. Posušje je u najavi utakmice naglasilo da u utakmicu ulazi bez tri ozlijeđena igrača. „Nikola Lebo koji je nositelj ekipe, ozlijedio se u utakmici sa Širokim i nemamo ga već drugu utakmicu. Njemu se nadamo da će se priključiti ekipi za dva tjedna, jer iduće kolo smo slobodni. Ante Leko isto ima problem s koljenom. Nadamo se da će se priključiti idući tjedan treninzima. Tomislav Ramljak još vuće ozljedu s preponama i njemu se brzo nadamo da će se vratiti u igru“, kazao je trener Jurišić.

„Uz puno oscilacija, moja ekipa je na kraju pobijedila. Odigrali smo prvu i treću četvrtinu odlično i na kraju uz malo više sreće smo i slavili“, kazao je za naš radio trener Gruda Igor Jelić.

Ostali rezultati 12. kola lige Košarkaškog saveza Herceg Bosne:

Student – Široki II 80: 94

Busovača – Pepi sport 86:111

Tomislav – Ljubuški 75:68

Iduće kolo, 13. po redu, Posušje je slobodno.

Radioposusje.ba

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

Kreće anketiranje u Posušju

Anketa o radnoj snazi u Posušju provodit će kontinuirano tijekom cijele godine. Anketa se provodi...

Loading