Select Page

Kuglačima Posušja nova prvenstvena pobjeda na domaćem terenu na kojem su neporaženi već sedam godina

Kuglačima Posušja nova prvenstvena pobjeda na domaćem terenu na kojem su neporaženi već sedam godina

Rezultatom 5:3 kuglači Kuglačkog kluba Posušje pobjedili su Kuglački klub Mineral iz Teslića u utakmici koja je odigrana u okviru 6. kola kuglačke premjer lige Bosne i Hercegovine u Bagušića kuglani u Posušju. Iako su planirali jednostavniju utakmicu, ona je ipak bila neizvjesna do kraja, kazao je za naš radio iz Kuglačkog kluba Posušje Ivan Petric. „Bili smo favoriti utakmice, ali u srednjem paru smo malo zakoplicirali jer su naši neočekivano izgubili. U zadnjem paru je jedan naš igrač trebao dobiti za našu pobjedu. To se dogodilo i utakmica je završila 5:3“, kazao je za naš radio Ivan Petric.

U tri para s obje strane, najbolji pojedinčni rezultat imao je Ivan Petric s 669 oborenih čunjeva. „U prvom paru smo bili ja i Pere. Odlično smo tu odigrali. Suprostavili su nam svoja dva najbolja igrača. Ja sam srušio 669 čunjeva, a Pere 664. Tu smo jednim djelom osigurali utakmicu, ali utakmica se igra do kraja. Drugi par u kojem su igrali Mario Prljević i Petar Galić su izgubili. U trećem  paru, Bernard Malenica je odigrao dobro i pobjedio, dok je Mate Galić izgubio od svoga suparnika iz trećeg para“, kazao je Ivan Petric za naš radio. Spomenuo je i zanimljivost da kuglači u Posušju na svom terenu nisu izgubili već punih sedam godina. „Taj rekord ćemo sigurno pokušati zadržati što duže“, kazao je Petric.

Nakon šest kola kuglačke premjer lige, Posušje je na prvom mjestu. Oni su već na startu sezone odigrali utakmice s njihovim najvećim konkurentima, tako da i ove godine Posušje slovi kao favorit. „Mi smo zadnje dvije utakmice u gostima igrali protiv Rudara iz Kaknja i Ade iz Banja Luke. Pobjedili smo ih i to su zapravo jedine dvije ekipe koje nas mogu ugroziti za prvo mjesto. To nam je ogromna prednost. No, mi idemo utakmicu po utakmicu, opustit se nećemo i u svaku utakmicu ulazimo po nova dva boda“, kazao je za naš radio Ivan Petric.

Idući vikend, kuglači Posušja odlaze na gostovanje u Sarajevo kod ekipe Željezničar.

Radioposusje.ba (Z. Pišković, foto: Kuglački klub Posušje)

OGLASI

Prodaja stanova – Posušje

Stanovi se nalaze u centru grada, u blizini općine i škole. Stanovi u odmah useljivi. Za sve...

Loading