Select Page

KAOS U TREBINJU: U tučnjavi nakon utakmice sudjelovao i trener Zrinjskog

KAOS U TREBINJU: U tučnjavi nakon utakmice sudjelovao i trener Zrinjskog
Leotar i Zrinjski odigrali su 1:1 u 14. kolu Premijer lige BiH igranom u nedjelju na stadionu Police u Trebinju, a nakon utakmice dogodilo se nekoliko incidenata.

Nakon utakmice održana je redovita konferencija za novinare koju je nakratko prekinuo član stručnog stožera Srđan Kuljić domaćeg kluba koji je kazao da je nogometaš Zrinjskog Nemanja Bilbija psovao mrtve majke domaćinima jer u svlačionici nije bilo dovoljno tople vode.

Kome psuje majku mrtvu ovdje sada Bilbija? Svima nama psuje majke mrtve ovdje. Je li vam to klub, je li vam to sramota? Sram vas bilo. Pa se ugledajte i pitajte ga što radi. Psuje majke mrtve ovdje, kaže: ”Što nema tople vode?”. Sram vas bilo, rekao je ogorčeni Kuljić treneru mostarske momčadi Sergeju Jakiroviću nakon čega je napustio prostoriju.

Jakirović je na optužbe pred kamerama samo slegnuo ramenima, a situaciju je smirao trener Leotara Marko Maksimović.

Upravo je prozvani Bilbija postigao pogodak za ”Plemiće” u 11. minuti kada je sjajno lobovao vratara. Leotar je izjednačio u 40. minuti preko Handžića koji je odlično pogodio iz slobodnog udarca.

Prije polaska kući, dogodila se tučnjava ispred stadiona u kojoj su, između ostalih, sudjelovali i trener Zrinjskog Sergej Jakirović koji se sukobio s kapetanom Leotara Đokom Milovićem, a na kojega je u jednom trenutku na leđa naskočio kondicijski trener Zrinjskog koji je kasnije u gužvi završio na podu.

Intervenirala je i policija, a više detalja bit će poznato nakon što se, osim policije, oglasi i delegat.

Jabuka. Tv

OGLASI

Loading