Select Page

KUTIJA ŠIBICA: Posušani danas kreću po obranu povjesnog uspjeha!

KUTIJA ŠIBICA: Posušani danas kreću po obranu povjesnog uspjeha!

Posušje i ove godine ima malonogometnu ekipu na 49. Malonogometnom turniru Kutija šibica 2019. powered by Coca-Cola koji se tradicionalno održava od 23. studenog do 28. prosinca.

Naime, Svadbeni salon “Bagušić” & Goodlife Fitness pokušati će ponoviti povijesni uspjeh od prošle godine kada su ušli među osam najboljih ekipa na najpopularnijem malonogometnom turniru u Hrvatskoj.

Zahvaljući tome uspjehu izbjegli su pretkola i prvo kolo, tako da po obranu četvrtfinala idu od 2. kola, a protivnik će im biti ekipa MNK Lopar s otoka Raba.

Ekipu s klupe vodi Jerko Ćesić Ljudina koji je već godinama prisutan na Kutiji šibica, a ove godine je za službenu stranicu natjecanja najavio kako planira doći do finala.

„Seniori su sastavljeni od profesionalaca iz malog i velikog nogometa iz Hercegovine i južne Dalmacije, pa bi nas taj spoj trebao odvesti do kraja“, ambiciozno poručuje legendarni Ljudina.

Utakmica se igra danas u dvorani Doma sportova s početkom u 17.30 sati.

Momcima želimo najprije da sretno stignu na odredište a potom puno uspjeha i sreće na najprestižnijem turniru.

Također, pozivamo sve vas naše Posušane koji ste u Zagrebu, bili na radu, na studiju ili na Adventu da dođete u što veće broju i podržite našu ekipu.

Inače, na ovogodišnje izdanje Kutije šibica se za turnir prijavilo ukupno 254 ekipe što je najveći broj prijava u posljednjih deset godina.

Posušje.net

OGLASI

Loading