Select Page

KUTIJA ŠIBICA: Posuški hakleri idu po Štefanje!

KUTIJA ŠIBICA: Posuški hakleri idu po Štefanje!

Nakon iznimno zanimljivog i uzbudljivog vikenda na Kutiji šibica, već od srijede 18. prosinca sve utakmice turnira sele u popularnu dvojku Doma sportova.

Srijeda i četvrtak su rezervirani za nastavak seniorskog dijela turnira i nude nekoliko potencijalno vrlo zanimljivih utakmica.

Za nas je naravno najzanimljiviji nastup posuških predstavnika ekipe Svadbeni salon Bagušić koja će za ulazak u samu završnicu turnira, popularno zvana Štefanje, među osam najboljih  pokušati izboriti protiv momčadi Tupek Auto.

Ukoliko iz ovog susreta iziđu kao pobjednici ponoviti će prošlogodišnji uspjeh kada su u posljednjim sekundama ostala uskraćeni za polufinale.

Jedini turnir u svijetu na kojem je četvrtfinale važnije od naslova

Malonogometni turnir Kutija šibica jedinstven je u svijetu, rijetko gdje možete pogledati obračun kvartovskog haklera i profesionalnog nogometaša, malo koji nogometni spektakl ima tako vjernu i školovanu publiku, koja odlično osjeća razvoj utakmice i igračima jednim povikom može dati samopouzdanje za pobjednički gol, odnosno “odrezati im jaja“, potpuno ih zalediti i praktički otjerati u poraz, ali vjerojatno nijedan sportski događaj na svijetu nema interesantnije četvrtfinale od finala!

Nisam propustio nijedno četvrtfinale Kutije već 20 godina. Prvi put sam došao kad sam imao 11 godina sa starim i bratom, sad sam 31-godišnjak i ovo mi je jubilarna. Nikad ne znam gdje ću za Novu ili za Božić do zadnjeg trenutka, ali za Štefanje točno znam gdje ću biti,“ priča jedan Zagrepčanin na Trgu sportova putem do legendarne „Dvojke“.

Ne sumnjamo da će dosta Vas u četvrtak biti uz naše malonogometaše kojima želimo puno uspjeha i sreće u nastavku natjecanja.

Posusje net

OGLASI

Loading