Select Page

Stipe Miočić obranio naslov UFC prvaka!

Stipe Miočić obranio naslov UFC prvaka!

Stipe Miočić obranio je naslov UFC prvaka! U Dallasu je u prvoj rundi nokautirao Juniora dos Santosa, osvetio mu se za poraz u 2014. godini i obranio titulu.

Američki Hrvat dominantno je odradio posao i sve je bilo gotovo za manje od četiri minute. Šakačkom je tehnikom udarao protivnika, srušio ga na pod i dokrajčio ga. Sucu nije bilo druge nego da prekine meč i proglasi pobjednika. Stipe je ovom pobjedom ušao u povijest jer je dva puta zaredom obranio pojas prvaka. Prvo je 2016. s trona svrgnuo legendarnog Fabricija Werduma da bi nakon toga obranio pojas protiv Alistaira Overeema.

– Možete očekivati epski žestok okršaj. No, ovaj put borba neće trajati svih pet rundi, netko će biti nokautiran, a to neću biti ja – rekao je Stipe uoči borbe. I bio je u pravu! Brazilac je jedini borac koji je Stipu pobijedio u posljednje četiri godine. U ringu su se našli 2014. godine i mnogi će reći da je jedan od najžešćih teškaških sudara u povijesti najjače organizacije slobodne borbe, a to što su suci tada ruku podignuli Dos Santosu i danas je tema prijepora u MMA miljeu.

vecernji.ba

OGLASI

Loading