Select Page

Lončarplast kupio novi poslovni objekt u Posušju !

Lončarplast kupio novi poslovni objekt u Posušju !

Član Udruge gospodarstvenika Posušje, Lončarplast d.o.o. Posušje, od siječnja 2021. godine posluje na još jednoj lokaciji u Posušju. Zbog planiranog povećanja proizvodnje u 2021. od oko 20 posto, prostor u Vinjanima, u kojem je do nedavno bilo organizirano kompletno poslovanje (proizvodnja, skladište sirovina i gotovih proizvoda, prodaja i uprava) postao je premali i kao takav ograničavajući faktor proširenja proizvodnje i daljnjeg razvoja Lončarplasta.

Zbog toga je obitelj Pere Lončara, koja je vlasnik Lončarplasta, odlučila kupiti novi poslovni objekt koji se nalazi u ulici Kupreška 6 (Južna obilaznica u Posušju) koji je bio u vlasništvu Stanić group Kreševo. To je potpuno infrastrukturno opremljen objekt koji je smješten na uređenoj i ograđenoj parcele od oko 5.000 m2., s vlastitom trafostanicom i velikim parkirnim prostorom. Objekt je ukupne površine od 1.600 m2, od kojih je prostor za skladište gotovih proizvoda veličine 1.000 m2 sa 750 paletnih mjesta.

U uredskim prostorijama je smještena uprava i maloprodaja Lončarplasta.

Proizvodnja ostaje i dalje na staroj lokaciji u poduzetničkoj zoni Vlake u Vinjanima.

Lončarplast d.o.o. je počeo s radom davne 1987. godine, kao obiteljska zanatska radionica, a danas je to jedna od vodećih tvrtki za proizvodnju i prodaju raznih folija i vrećica i ostale ambalaže na teritoriju BiH, koja zapošljava 42 zaposlenika i godišnje izvozi u zemlje EU oko 50 posto ukupne proizvodnje.

http://udrugagospodarstvenika.com/?p=5247

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

Kreće anketiranje u Posušju

Anketa o radnoj snazi u Posušju provodit će kontinuirano tijekom cijele godine. Anketa se provodi...

Loading