Select Page

LOVAČKO DRUŠTVO „RADOVANJ“ POSUŠJE: Večer za pamćenje (FOTO)

LOVAČKO DRUŠTVO „RADOVANJ“ POSUŠJE: Večer za pamćenje (FOTO)

Lovačko društvo „Radovanj“ tradicionalno je poznato po organizaciji lovačke večeri, što je pokazalo i na ovoj lovačkoj večeri održanoj u svadbenom salonu „Viktorija „ u Posušju.

Lovačko društvo „Radovanj jedno je od najstarijih društava u BiH koje djeluje već preko 63 godine.

Tražila se stolica više

Na lovačkoj večeri je bilo prisutno preko 500 lovaca, što domaćih, što lovaca iz drugih saveza (Lovačkog saveza BiH i Lovačkog saveza Republike Srpske).

Uz dobro druženje, jelo, piće i dosta bogatih nagrada od kojih je bila glavna nagrada terensko vozilo, 8 lovačkih pušaka i preko 140 ostalih nagrada.

Lovce i goste zabavljala je glazbena grupa „Sunce“ iz Neuma, mladež HKUD iz Posušja, posuški gangaši, guslari, diplari.

Uz predstavnike Lovačkog saveza H-B, na čelu sa predsjednikom Saveza Slavkom Marinom bili su i predstavnici Kinološkog saveza H-B kao i predstavnici Lovačkih društava svih okolnih društava i šire.

Uz pozdravni govor predsjednika društva gosp. Mirke Galića, obratio se i načelnik općine Posušje gosp. Branko Bago, koji je poželio dobrodošlicu svim lovcima i gostima na ovoj lovačkoj večeri.

Dobrodošlicu lovcima i gostima uputio je i predsjednik Lovačkog saveza H-B gosp. Slavo Marin koji je bio ugodno iznenađen organizacijom i brojem prisutnih.

Na ovoj lovačkoj večeri prisutan je bio i jedan od najstarijih svećenika u Hercegovini, fra Ivan Kvesić, jedan od velikih prijatelja lovaca, koji se pomolio prije večere.

U ime lovčkog društva „Radovanj“ Posušje zahvaljujemo se svim sponzorima koji su pokazali veliko srce da bi ova naša lovačka večera i dalje bila jedna od najprepoznativljiji u regiji.

Posušje.net/Tekst: Predsjednik L.D. „Radovanj“ Mirko Galić, Foto: “Nada”

OGLASI

Loading