Select Page

MAKARANA 2015.: Posuške ekipe uvjerljive u prvom kolu

MAKARANA 2015.: Posuške ekipe uvjerljive u prvom kolu

U Makarskoj je nedavno počeo veliki malonogometni turnir “Makarana” 2015.

Na turniru nastupaju brojne ekipe iz Hrvatske i BiH, a među njima su dvije posuške Mrvelji – Binvest i prošlogodišnji pobjednici Svadbeni salon Bagušić.

Mrvelji-Binvest su već odigrali dvije utakmice na turniru. Morali su igrati kvalifikacije kako bi izborili igranje po skupinama. Protivnik im je bila ekipa Konoba Panorama protiv kojih su slavili 6:3. Strijelci su bili Dominik BegićZvonimir Begić, Ivan Mandurić i Krešimir Crnogorac (3).

Malonogometaši Mrvelji-Binvest uspješni su bili i u utakmici prvog kola po skupinama. Rezultatom 8:6 pobjedili su ekipu Kingtrade. Strijelci za posuški sastav bili su Zvonimir Begić (4), Dominik Begić (2), Ivan Jurišić i Marko Jukić.

Branitelji naslova od prošle godine, Svadbeni salon Bagušić ranije je odigrao utakmicu prvog kola i svom protivniku nanio težak poraz od 7:1 te su time najavili da će i ove godine biti jedni od favorita za osvajanje turnira. Golove su postigli Josip Bagarić (3), Ivan Petric (2), Vladimir Čutura i Josip Serdarušić.

Posebno raduje pogled na ljestvicu strijelaca na kojoj se među sedam prvih nalaze čak četvorica igrača iz posuških ekipa:

7  -Vlado Andrijašević (CB Monaco )
5 – Valerije Jurić (Brela CB Nipper )
5 – Zvonimir Begić (Mrvelji-Binvest )
3 – Krešimir Crnogorac (Mrvelji-Binvest )
3 – Dominik Begić (Mrvelji-Binvest)
3 – Josip Bagarić (Svadbeni salon Bagušić)

3 – Ivo Prugo (Konoba Tomić )

Posušje.net/Foto: Makarana

 

OGLASI

Loading