Select Page

“Matura za 5” i ove godine pomaže maturantima

“Matura za 5” i ove godine pomaže maturantima

Nekoliko žena iz Mostara u grupi „Matura za 5“ pomažući svim maturantima i maturanticama da zablistaju na važan dan povodom završetka srednjoškolskog obrazovanja prikupile su haljine, odjela,cipele, nakit i sve ono što je potrebno kako bi srednjoškolcima, koji nisu u mogućnosti da navedene troškove snose sami, omogućili da zablistaju na maturalnoj večeri.

Već treću godinu traje rad ove grupe žena koje su do sada pomogle preko 200 maturanata. ”Svi smo danas svjesni težine vremena u kojem živimo. Od rođenja preko školovanja pa do zapošljavanja i svega ostalog. Zato smo mi cure/žene odlučile da veliki dan o kojem svi sanjamo, a to je matura, učinimo nezaboravnim onim maturantima koji to sebi ne mogu priuštiti tj. oni koji su slabijeg imovinskog stanja”, poručile su žene.

Prošlogodišnji rad ove grupe bio je iznimno uspješan. Tako su samo prošle opremile 132 maturanata iz cijele BiH, te dvije maturantice iz Hrvatske.

Jedna od organizatora akcije Mateja Lovrić u facebook grupi je objavila da će i ove godine nastojati usrećiti što veći broj maturanata, ali i njihovih roditelja koji financijski prečesto ne mogu pratiti trendove koje njihovim tinejdžerima društvo nameće. ”Svi vi koji znate nekoga da sebi ne može priuštiti troškove oko maturalne večere slobodno nas kontaktirajte na 063950738 ili kroz grupu „Matura za 5“ u inbox naših profila, a mi ćemo se potruditi da tim maturantima osiguramo da zablistaju tu noć”, sve o maturantima ostaje anonimno i molimo vas da se u što većem broju javite, jer sramota nije da vam pomognemo, poručile su voditeljice grupe „Matura za 5“.

posusje.net

OGLASI

Loading