Select Page

Mesihovina slavila u “Hercegovačkim Vinjanima”

Mesihovina slavila u “Hercegovačkim Vinjanima”

U nedjelju 19. kolovoza 2018. godine završen je 13. Malonogometni turnir Hercegovački Vinjani 2018. godine.

U utakmici za 3. MJESTO snage su odmjerile ekipa SVADBENI SALON BAGUŠIĆ,caffe TROPICANA i ekipa caffe bar BONACA, a bolja je bila ekipa SVADBENOG SALONA BAGUŠIĆ,caffe TROPICANA koja je pobijedila rezultatom 3:2.

Nakon utakmice za 3. MJESTO uslijedila je VINJANSKA ALKA u kojoj su od 14 prijavljenih parova, najprecizniji bili Vladimir Nenadić i Ivan Biško, koje je nagradio SuperGrill.

Finalna utakmica na rasporedu je bila u 22:00h u kojoj su se sastale ekipa MESIHOVINE i ekipa SPORTSKI CENTAR CRNAČ. Veliki broj gledatelja uživao je u odličnom malom nogometu, ali je na kraju bolja bila ekipa MESIHOVINE, rezultatom 3:2.

Po završetku finalne utakmice uslijedila je svečana dodjela nagrada. Prvo je nagrađen najbolji VODITELJ EKIPE koji ove godine dolazi iz ekipe caffe bar ĆABOR, Mate Oreč, a nagradu mu je uručio predsjednik Mjesne zajednice Vinjani, gospodin Vladimir Kraljević.

Nakon toga uručena je nagrada za FAIR PLAY ekipu, a tu titulu ponijela je ekipa caffe bar BONACA, kojima je nagradu uručio u ime organizatora Tomislav Lončar. Uslijedilo je proglašenje najboljeg VRATARA turnira, a on je čuvao vrata ekipe SPORTSKI CENTAR CRNAČ, Franjo Sesar, kojem je nagradu uručio župnik župe Hercegovački Vinjani don Joko Blažević.

Proglašen je i najbolji igrač turnira, a on je igrao za ekipu MESIHOVINE, Duje Nevistić, kojemu je nagradu uručio direktor radio postaje Posušje, gospodin Damir Jurišić. Potom je proglašen i najbolji strijelac turnira, a on je nastupao za ekipu caffe bar BONACA, Josip Mandurić, kojemu je nagradu uručio predsjednik Športskog saveza općine Posušje, gospodin Zvonimir Širić. Nagradu za 3. osvojeno mjesto uručio je predsjednik Općinskog vijeća općine Posušje, gospodin Ivan Lončar, ekipi SVADBENI SALON BAGUŠIĆ,caffe TROPICANA.

Ekipa SPORTSKI CENTAR CRNAČ osvojila je 2. mjesto, a nagradu im je uručio vlasnik tvrtke LONČARPLAST d.o.o. koja je generalni sponzor ovogodišnjeg turnira u Hercegovačkim Vinjanima.

I prvacima, pobjednicima, prijateljima iz susjedne općine Tomislavgrada, ekipi MESIHOVINE za osvojeno 1. mjesto nagradu je uručio načelnik općine Posušje, gospodin Branko Bago.

Na kraju večeri uslijedilo je i izvlačenje tombole, a slavlje se nastavilo do dugo u noć. Tako je završen još jedan, najstariji malonogometni turnir na području općine Posušje, u Hercegovačkim Vinjanima. Ove godine na turniru je nastupila 31 ekipa iz svih krajeva Hercegovine i susjedne Dalmacije.

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

OBAVIJEST PČELARIMA

Obavještavaju se pčelari s područja općine Posušje da ažuriraju podatke o stanju pčelinjih...

JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE PRIJAVA ZA DODJELU SREDSTAVA ZA FINANCIRANJE PLANINARSKIH OBJEKATA PS...

Loading