Select Page

Milin i Jović uoči Borca: Biti će teško ali idemo po pobjedu!!!

Milin i Jović uoči Borca: Biti će teško ali idemo po pobjedu!!!

Ovog vikenda igra se 3. kolo Premijer lige Bosne i Hercegovine u kojem će HŠK Posušje sutra od 17 sati na Mokrom Docu dočekati Borac iz Banja Luke. 

Uoči te utakmice održana je konferencija za medije na kojoj su se javnosti obratili trener Posušja Ferdo Milin i napadač Toni Jović. 

Prvo je riječ imao trener koji je rekao: “Očekujem tešku utakmicu iz više razloga, prvo jer je Borac kvalitetna momčad a drugo ponovno u 17 sati teško vrijeme, vrućina tako da će biti zahtjevno.”

Što se tiče igrača na koje ne može računati trener kaže da ih ima više ali neće o tom jer će onda biti lakše Borcu pripremati utakmicu.

Nakon njega riječ je imao Jović: “Očekivanja su da se napravi što bolji rezultat i da se svako kolo ide po pobjedu tako je i sutra, naravno ne mogu obećati ali dati ćemo sve od sebe. Atmosfera je odlična od prvog dana, prava obiteljska i svi dišemo kao jedan te mislim da je to naša prednost.”

Uslijedila su pitanja novinara.

Na pitanje o pauzi i ne igranju prošlog kola trener kaže: “Radije bi da se igralo, razlika je službena i prijateljska utakmica drugačiji je podražaj. Ali mislim da smo to iskoristili na najbolji mogući način, ta pobjeda nad Hajdukom donijela je vjeru da se može igrati i s velikima.”

Trener je potvrdio i to da je Boban u konkurenciji za sutrašnji susret a onda na pitanje o lošim rezultatima Borca na početku sezone rekao sljedeće: “Jedna stvar se ne smije zaboraviti a to je tradicija, Borac, Velež, Sarajevo… ja sam rođen u onoj državi i to su klubovi sa tradicijom i imenom i prezimenom. Mi nećemo ni podcijeniti Borac na osnovu rezultata a nećemo se ni predati unaprijed.” 

Za kraj je Jović upitan za atmosferu na svom debiju kada je postigao gol na što je on rekao: “Prošle sezone kada sam gostovao tu s Borcem bila je odlična atmosfera i na neki način to me privuklo, svaku utakmicu imamo dosta navijača i bio je to presudni faktor zbog kojeg sam došao. Nadam se da ćemo mi s rezultatima biti sve bolji da što više publike i dolazi.”

Radioposusje.ba

OGLASI

Loading