Select Page

Mladencima u Hercegovini za fotografiranje više nisu primamljive Kravice, Borak, Stari most…

Mladencima u Hercegovini za fotografiranje više nisu primamljive Kravice, Borak, Stari most…

Sve više i više zahtjevni mladenci pomalo opterećeni vlastitim vjenčanjima posežu za novim ‘inovacijama’ kad je u pitanju fotografiranje i snimanje video priloga snimljenog prije, za vrijeme i poslije svadbenog dana i njihovog vjenčanja.

Posvemašna reality produkcija raznih showa ali i sapunica uzela je maha i mnoge hercegovačke mladence odvela s prostora ovdašnjih ljepota kao što su Kravice, Borak, Stari most kako bi foto session napravili na nekoj od plaža plavog Jadrana ili zidina dubrovačkog starog grada.

Mladencima iz Hercegovine draga Hrvatska je postala hit mjesto za snimanje svadbenih fotografija. Dubrovnik je prvi grad koji su mladenci otkrili za bilježenje vjenčanih trenutaka, no hercegovački mladenci nerijetko odu u Makarsku, Split, Ston, kako bi imali što bolje vjenčane fotografije. Parovi najčešće na fotografiranje u Hrvatsku odlaze dan nakon svadbe, a to fotografiranje je najčešće uključeno u paket koji su zakupili kod fotografa.

Većina ih želi bit drukčija i želi imati dobre fotografije snimljene najčešće kraj mora, premda su pir proslavili u Širokom ili Ljubuškom…

abcportal.info

OGLASI

Uljepšaj Božić drugima!

Frama Posušje i ove godine organizira humanitarnu akciju „Uljepšaj Božić drugima“ za potrebite u...

Loading