Select Page

MLADEŽ I ŽENE OPĆINSKOG ODBORA HDZ BIH POSUŠJE DONIRALI OPREMU ZA ONLINE NASTAVU

MLADEŽ I ŽENE OPĆINSKOG ODBORA HDZ BIH POSUŠJE DONIRALI OPREMU ZA ONLINE NASTAVU

Nakon odluke Ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i športa ŽZH o prestanku nastave do daljnjega zbog izvanredne situacije uzrokovane pandemijom koronavirusa, a zatim i odluke o provođenju nastave online-putem, jedan od osnovnih problema bilo je nepostojanje tehničkih uvjeta, obzirom da određen broj učenika nije posjedovao uređaje za praćenjem takve vrste nastave.

Tim povodom su članovi OO Mladeži HDZ BiH Posušje i Zajednice žena “Kraljica Katarina Kosača” HDZ BIH Posušje danas posjetili dvije srednje škole u Posušju i donirali im 10 tableta za učenike koji ne posjeduju adektvatnu opremu kako bi im omogućili praćenje on-line nastave.

Poručili su kako je na svima nama društvena odgovornost u ovim teškim vremenima te kako svi moramo dati svoj obol na način koji možemo, a Posušje se dosada iskazalo u tome i uvjereni su kako će nastaviti pokazivati u svim segmentima društva.

Uređaji će svakako olakšati realizaciju nastave, dok će škole na korištenje tablete dodjeljivati prema svojim saznanjima za one koji imaju problem s praćenjem on-line nastave – uz zahvalu izjavio je Mario Knezović, ravnatelj SSŠ.

Posušje.net

OGLASI

Loading