Select Page

Studenti Filozofskog fakulteta SUM-a zadovoljni brzom prilagodbom nastave na daljinu

Studenti Filozofskog fakulteta SUM-a zadovoljni brzom prilagodbom nastave na daljinu

Filozofski fakultet Sveučilišta u Mostaru proveo je istraživanje o studentskim iskustvima nastave na daljinu. Istraživanje je provedeno online anketnom, u razdoblju od 7. travnja do 13. travnja – točnije, tijekom četvrtog tjedna održavanja nastave na daljinu. U istraživanju je sudjelovalo 477 studenata, sa svih studijskih programa i godina studija.

Rezultati pokazuju da su studenti zadovoljni brzom uspostavom sustava za praćenje nastave na daljinu te da vide pozitivne strane nastave u ovom obliku. Pokazuju i razumijevanje za prilagodbu nastavnog osoblja i timova za ovakav oblik nastave te su svjesni nastojanja Fakulteta i Sveučilišta za stalnim poboljšanjem njihovih iskustava. Uz to, i sami daju smjernice za poboljšanja – više obavezne literature dostupne u online oblicima, naglašavanje važnosti stalnog rasporeda kao i važnosti stalne interakcije s profesorima i asistentima.

„Hvala svim studentima na sudjelovanju i dijeljenju iskustava! Povratne informacije imaju veliku važnost u stalnim nastojanjima unapređenja nastave na daljinu“, poručili su s Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Mostaru.

Posušje.net

OGLASI

Loading