Select Page

Mladi reprezentativac iz Posušja na listi želja Zrinjskog 

Mladi reprezentativac iz Posušja na listi želja Zrinjskog 

Mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine i nogometaš Posušja, Vinko Rozić, mogao bi u ovom prijelaznom roku pojačati redove Zrinjskog.

I dok se nogometaši bosanskohercegovačkih klubova nalaze na zasluženom odmoru, ljudi zaduženi za igrački kadar polako slažu igračku križaljku.

Period odmora je zanimljiv upravo radi promjena u kadru, a kao i svako ljeto, u bh. klubovima će ih biti mnogo.

Tako će i aktualni osvajač Kupa Bosne i Hercegovine, mostarski Zrinjski, sasvim sigurno pojačati igrački kadar, a u planu je da do početka priprema sve bude manje-više poznato po tom pitanju.

Vinko Rozić se prema neslužbenim informacijama do kojih je došao SportSport.ba nalazi na listi želja aktualnog osvajača Kupa Bosne i Hercegovine.

Mladi nogometaš je ugovorom vezan za Posušje, no navodno su iz redova mostarskog kluba spremni platiti odštetu kako bi ga doveli u svoje redove.

Rozić je i u idućoj sezoni igrač “zaštićenog godišta” i sasvim sigurno je pored kvalitete koju posjeduje i to jedan od razloga zbog kojeg bi ga mnogi klubovi iz vrha bh. Nogometa rado vidjeli u svojim redovima.

Informacije su još uvijek neslužbene, no od ranije se po mostarskim kuloarima šapuće da će upravo Rozić biti jedno od pojačanja Zrinjskog, a u narednim danima bi po ovom pitanju sve trebalo biti mnogo jasnije.

Iza Rozića je veoma dobra sezona. U elitnom rangu je odigrao 25 susreta i pritom je postigao dva pogotka, a dobrim igrama je zaslužio i povjerenje izbornika mlade reprezentacije Igora Jankovića.

Osim za Posušje Rozić je u dosadašnjoj seniroskoj karijeri nastupao za Široki Brijeg i drugu momčad Dinama iz Zagreba. Za Širokobriježane je odigrao 20 utakmica uz učinak od jednog pogotka i tri asistencije, dok je za Dinama upisao 11 nastupa na kojima je upisao dvije asistencije.

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading