Select Page

BRAĆA OPET SKUPA: Nakon Marka i Ivan Ramljak potpisao za Zadar

BRAĆA OPET SKUPA: Nakon Marka i Ivan Ramljak potpisao za Zadar

KK Zadar će u sezonu ući s dvojicom Ramljaka u rosteru. Nakon Marka koji je proteklog tjedna produljio suradnju sa Zadrom, na Višnjik stiže i njegov stariji brat Ivan (25) koji je protekle dvije sezone proveo u dresu Cedevite.

Ivan Ramljak, koji igra na poziciji niskog krila (203 cm), već je nekoliko dana trenirao na Višnjiku, a sa Zadrom je dogovorio jednogodišnju suradnju, s mogućnošću raskida ugovora ukoliko dobije neku znatno bolju ponudu.

ivan-ramljak-cedevita-zagreb-ec13-photo-cedevita

– Zadovoljni smo što smo uspjeli dogovoriti suradnju s Ivanom Ramljakom. Riječ je o kvalitetnom igraču, koji će nam biti od velike koristi. On je želio igrati, a mislim da će kod nas imati dobru minutažu, jer se i trener Nazor složio s njegovim dolaskom. Iako postoji klauzula u ugovoru da može otići u slučaju bolje ponude, vjerujem da će ostati u dresu Zadra do kraja sezone, rekao je sportski direktor KK Zadar Branko Skroče.

Ivan Ramljak rođen je 08. kolovoza 1990. u Mostaru. Karijeru je počeo 2007. godine u Posušju, a u ABA ligi je debitirao u sezoni 2009/2010., kada je kao 19-godišnjak odigrao 10 utakmica za Široki. Posljednje dvije sezone nosio je dres Cedevite. Sa U-18 reprezentacijom Hrvatske 2008. godine na Europskom prvenstvu u Grčkoj osvojio je brončanu medalju, a 2010. s Hrvatskom je na U-20 Europskom prvenstvu bio četvrti. U seniorskoj karijeri, bio je na širem popisu Jasmina Repeše za Eurobasket 2013. u Sloveniji.

kkzadar.net

 

OGLASI

Loading