Select Page

Modrić i Rakitić otpali za Portugal i Francusku, Dalić pozvao trojicu novih

Modrić i Rakitić otpali za Portugal i Francusku, Dalić pozvao trojicu novih

MILE ŠKORIĆ, Antonio Mirko Čolak i Ante Budimir pozvani su u reprezentaciju Hrvatske nakon što im aktivirani pretpozivi. 

U dogovoru s izbornikom Dalićem, rujansko okupljanje Hrvatske propustit će kapetan Luka Modrić i dokapetan Ivan Rakitić, dok je zbog bolesti otpao stoper Wolfsburga Marin Pongračić.

Kapetan i štoper Osijeka Škorić (29) već je skupio tri nastupa za Hrvatsku. Debitirao je 28. svibnja 2017. godine u pobjedi nad Meksikom (2:1) u prijateljskoj utakmici. Posljednji nastup upisao je 19. studenog prošle godine protiv Gruzije, također u prijateljskoj utakmici kada je Hrvatska slavila s 2:1.

Okupljanje zakazano za ponedjeljak

Napadač Rijeke Čolak (26) još uvijek nije debitirao za Hrvatsku, a nastup za najjaču selekciju Hrvatske do sada nije upisao ni napadač Mallorce Budimir (29).

Okupljanje reprezentacije Hrvatske zakazano je za naredni ponedjeljak (31. kolovoz), a u rujnu će se igrati utakmice Lige nacija. Hrvatska će 5. rujna u Portu igrati protiv Portugala, a onda će u Parizu tri dana kasnije gostovati Francuskoj.

Tri navedena igrača bili su na širem spisku selektora Dalića i mogli su se nadati pozivu u slučaju da netko otpadne s glavnog spiska.

Index. Hr

OGLASI

Loading