Select Page

Mokri Dolac peti najposjećeniji stadion u Premijer Ligi!

Mokri Dolac peti najposjećeniji stadion u Premijer Ligi!

Prošlog vikenda s odigranom utakmicom protiv FK Rudara na Mokrom Docu u sklopu 19. kola,  završen je prvi dio sezone Premijer lige BiH.

Pred nogometašima HŠK Posušje je zimski period priprema za nastavak sezone i derbija. I kroz poraze i kroz pobjede vjerni pratitelji plavo-bijelih su ih bodrili na domaćem i gostujućim terenima.

Kada je riječ o stadionu Mokri Dolac, više od 25.000 posjetitelja navijalo je s njegovih tribina od sprnja ove godine do proteklog vikenda. Stoga vodstvo kluba i igrači HŠK Posušje zahvaljuje svim Poskocima na srčanoj potpori i sportskom ponašanju na tribinama. Vjerujemo kako ova potpora neće izostati niti u nastavku sezone!

Prema podacima FS BiH koji je i organizator natjecanja na premijerligaškim stadionima tokom jesenjeg dijela bilo je prisutno 222.744 gledatelja.

Najgledaniji susret prvog dijela sezone bio je sarajevski derbi kojeg je na stadionu Asim Ferhatović Hase posmatralo 11.000 navijača Sarajeva i Željezničara.

Najveći mamac za publiku je stadion Grbavica. Domaći susreti Željezničara su bili najgledaniji sa ukupnom posjetom od 36.244 gledatelja.

Najbliži Grbavici je Gradski stadion u Banjoj Luci gdje je susrete Borca uživo gledalo 33.300 ljubitelja nogometa. Stadion Koševo je na trećem mjestu sa ukupnom posjetom od 30.150 gledatelja.

Lider Zrinjski je pod Bijelim brijegom na deset mečeva “ugostio” ukupno 25.800 gledatelja, a iznenađenje je smješetno na peto mjesto.

Naime, na stadionu Mokri Dolac na domaćim susretima bilo je prisutno 24.900 gledatelja što je odlična brojka za nekog koje tek ušao u Premijer ligu.

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

OBAVIJEST PČELARIMA

Obavještavaju se pčelari s područja općine Posušje da ažuriraju podatke o stanju pčelinjih...

JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE PRIJAVA ZA DODJELU SREDSTAVA ZA FINANCIRANJE PLANINARSKIH OBJEKATA PS...

Loading