Select Page

Mostar: U Splitskoj ulici ‘zakačio’ semafor i parkirani automobil

Mostar: U Splitskoj ulici ‘zakačio’ semafor i parkirani automobil

Jutros u 4:25 sati Policijskoj upravi Mostar prijavljena je prometna nesreća u Splitskoj ulici u Mostaru. Kako je za Bljesak.info priopćeno iz MUP-a HNŽ u ovoj nesreći je jedna osoba zadobila lakše tjelesne ozljede.

Naime, automobil Audi 80 se kretao iz smjera Dubrovačke ulice, te je prolaskom kroz raskrižje kod ‘Mostarke’ vozač, vjerojatno uslijed velike brzine, izgubio kontrolu nad upravljačem vozila, te je došlo do prometne nesreće s velikom materijalnom štetom.

splitska-audi-nesreca3

Audi je najprije ‘zakačio’ rub nogostupa, zatim udario u semafor nakon čega se automobil okretao na cesti, te je udario u parkirani Renault Laguna (vlasništvo I.K.). Nakon dvadesetak metara od udara u semafor, automobil se zaustavio.

Vozač Audija B.D. je prošao bez ozljeda, a suvozač u ovom automobilu M.R. je zadobio lakše tjelesne ozljede. Zbog ove prometne nesreće dio Splitske ulice je, do završetka očevida i uklanjanja vozila sa ceste, bio obustavljen.

splitska-audi-nesreca

Inače, u protekla 24 sata na području HNŽ zabilježene su tri prometne nesreće sa jednom lakše ozlijeđenom osobom, navodi se u izvješću MUP-a HNŽ.

(www.bljesak.info)

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

Kreće anketiranje u Posušju

Anketa o radnoj snazi u Posušju provodit će kontinuirano tijekom cijele godine. Anketa se provodi...

Loading