Select Page

Mostarka nova Miss sporta Hrvatske

Mostarka nova Miss sporta Hrvatske
Mostarka s trenutnom adresom u Zagrebu, Amina Kajtaz, nova je Miss sporta Hrvatske.

Njezin sport je plivanje i članica je zagrebačkog kluba Mladost. Na zadnjem prvenstvu Hrvatske osvojila je šest zlatnih medalja. Nepobjediva je na 50, 100 i 200 metara delfin.

Njezin otac je bio vrhunski nogometaš. Nastupao je za mostarski Velež u generaciji sa Semirom Tuceom. U to vrijeme “rođeni” su bili hit nekadašnje jugoslavenske nogometne lige.

Naravno da sam sretna. Ovo je zaista jedno lijepo priznanje. Moram pohvaliti cijelu organizaciju jer smo proveli tri sjajna dana na pripremama u izletištu Stara škola. Malo mi je bilo nezgodno jedino to što sam svako jutro morala na plivački trening od 6.30 do 9 sati. Ali, navikla sam se buditi oko pet, a ići spavati oko devet navečer, rekla je.

Kaže kako u nedjelju očekuje “brdo” poziva.

Slično je bilo nakon Olimpijskih igara u Riju kada su me novinari proglasili najljepšom sportašicom Igara, istaknula je Amina.

Prva pratilja Miss sporta Hrvatske je Klara Crismanich, body builderica iz Rijeke.

Godinama sam igrala odbojku, ali sam zbog ozlijede morala prestati, rekla je Klara.

Druga pratilja je zagrebačka nogometašica Mia Kalašić koja trenutno igra za Orobicu iz Bergama, u talijanskoj Seriji A.

Čudna godina za mene. Prvo sam mislila kako ću odigrati jednu lijepu sezonu u Italiji, a onda se dogodio koronavirus. I baš sam bila u žarištu, u talijanskom gradu Bergamu. Da nisam sama u izolaciji prebacila sam se kod Sandre Žigić koja igra za Milano, priča Mia Kalašić.

Za Miss fotogeničnosti izabrana je Nina Vuković, atletičarka iz Velike Gorice.

Djevojke su se žiriju predstavile u tri izlaza – sportska odjeća, kupaći kostimi i večernje haljine, a posebnost izbora bio je talent show. Za dobru atmosferu pobrinuli su se glazbeni gosti – Dora Vuraić, Mila Elegović, Mladen Burnać, te sjajni Marichi band Los Caballeros. Program je vodio Davor Garić.

(www.jabuka.tv)

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

Kreće anketiranje u Posušju

Anketa o radnoj snazi u Posušju provodit će kontinuirano tijekom cijele godine. Anketa se provodi...

Loading