Select Page

Grafotisak pobjednik turnira tvrtki u SC ADEO

Grafotisak pobjednik turnira tvrtki u SC ADEO

U zanimljivom i napetom finalu drugog po redu turnira tvrtki u SC ADEO pobjednik je ekipa tvrtke Grafotisak iz Gruda. Oni su u završnici pobijedili grudsku tvrtku Violeta. Nakon što je u regularnom djelu utakmica ostala neriješena 2:2, krenulo se s izvođenjem penala u kojemu je bila uspješnija ekipa Grafotiska. Konačna pobjeda Grafotiska nad Violetom je 4:3. Inače, ekipa tvrtke Grafotisak tijekom cijelog turnira nije izgubila ni jednu utakmicu.

Osim što su odnijeli titulu najbolje u nogometu, sve tri pojedinačne nagrade otišle su Grafotisku. Tako je najbolji igrač Dario Alpeza kojemu je nagradu uručio ministar gospodarstva ŽZH Dario Sesar, najbolji strijelac je Šimun Zorić. Nagradu mu je uručio Jerko Ćesić Ljudina, dok je najbolji golman Petar Bračić kojemu je nagradu uručio Ivan Lončar ispred tvrtke Lončarplast, koja je bila pobjednik prošlogodišnjeg, prvog turnira firmi u SC ADEO.

Spomenimo da je treće mjesto na turniru osvojila ekipa FUR Oreči/Vamant koja je pobjedila ekipu tvrtke Binvest rezultatom 4:3, te da je nagradu za fair play igru dobila ekipa tvrtke Lončarplast. Ovu nagradu je uručio vlasnik SC ADEO Tomislav Jukić.

Revijalnu utakmicu odigrali su Gornji i Donji Jukići, a bolji u ovom nadmetanju bili su Gornji Jukići rezultatom 3.2.

Na turniru su se okupile 23 ekipe s područja Hercegovine i susjedne Imotske krajine.

Radioposusje.ba

OGLASI

Loading