Select Page

Muškarac iz Tomislavgrada nije zaražen korona virusom!

Muškarac iz Tomislavgrada nije zaražen korona virusom!

Prema dostupnim informacijama muškarac s područja tomislavgradske općine, koji je jučer prevezen u Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar, nije zaražen korona virusom i pušta se kući.

Budući da u livanjskoj bolnici nemamo liječnika infektologa, nije bilo uvjeta ni za formiranje soba za izolaciju potencijalno zaraženih pacijenata,  spomenuti je upućen u Mostar.

Tijekom dana od ravnateljice Zavoda za javno zdravstvo Hercegbosanske županije, dr. Diane Mamić, doznali smo da u ovoj Županiji trenutno nema novih sumnji na ovu bolest.

Zasjeda i županijski krizni stožer koji će se tijekom dana obratiti priopćenjem za javnost.

Potvrdu da je nalaz na koronu našega sumještanina negativan priopćili su nam i službeno iz Kriznoga stožera HNŽ-a u kojemu navode sljedeće:

Vezano za muškarca iz Tomislavgrada koji je jučer dovezen u Kliniku za infektivne bolesti Sveučilišne kliničke bolnice Mostar, stigao je nalaz na COVID-19 odnosno novi korona virus i nalaz je negativan.

Tomislavcity

OGLASI

PRODAJA STANOVA I GRAĐEVINSKIH PARCELA

[slb_exclude]Investitor izgradnje, društvo Domusgradnja oglašava prodaju stanova i građevinskih parcela. U novoformiranom naselju u Ulici Mile Bošnjaka (Jukića njive) u tijeku je izgradnja višestambene zgrade s ukupno 16...

Loading