Select Page

Tvrtka iz Mostara raspisala natječaj za prijem 50 novih djelatnika

Tvrtka iz Mostara raspisala natječaj za prijem 50 novih djelatnika

Ako je suditi prema novinskim naslovima proteklih dana, broj nezaposlenih u Bosni i Hercegovini je velika nepoznanica čak i ljudima koji rade u Agenciji za rad i zapošljavanje BiH. Koliki god taj broj bio, softverska kompanija NSoft iz Mostara ga želi umanjiti za 50.

Velika prilika

Ovo je prilika za sve one koji žele postati dio jedne od najperspektivnijih kompanija u državi i saznati zašto je NSoft među najpoželjnijim poslodavcima u regiji.

Svi oni koji imaju iskustva u programiranju, bave se pravom, dizajnom ili animacijom, raspolažu vještinama za vođenje projektnih timova, zanima ih testiranje softvera ili drže da su u stanju i Eskimu prodati snijeg, pozvani su da provjere je li jedna od 50 slobodnih stolica u NSoftu rezervirana upravo za njih.

Detalji o raspisanim pozicijama mogu se saznati na stranici www.nsoft.ba.

Besplatne radionice

NSoft ima prijedlog i za sve one koji ne ispunjavaju gore navedene uvjete, a zanima ih programiranje, koje više nije zanimanje budućnosti, nego – sadašnjosti.

Udruga Hello World iz Mostara u suradnji s kompanijom NSoft organizira besplatne radionice za osobe koje žele graditi karijeru u svijetu razvoja softvera.

Kroz niz radionica različitog programa i stupnja težine, polaznicima će biti omogućeno tehnološko usavršavanje, a najuspješniji će po završetku tečaja dobiti priliku za posao u NSoftu.

abcportal.info

OGLASI

Loading