Select Page

Na Blidinju danas svečano

Na Blidinju danas svečano

Danas je u Parku prirode Blidinje upriličeno slavlje povodom završetka asfaltiranja puta koji vodi u ovaj hercegovački prirodni biser.

Podsjetimo, početkom ovog mjeseca položeni su i posljednji kilometri asfalta čime se u cjelosti povezao put koji vodi od Rakitna prema Blidinju. Ovaj, za žitelje, ali i sve ljubitelje prirode i zimskih sportova vrlo važan događaj okupio je mnoštvo Hercegovaca te Dalmatinaca kojima za ovu prigodu nije bilo tešto zaputiti se i iz udaljenijih gradova poput Splita i Dubrovnika.

hajducke-vrleti-1017715

Među njima su se našli i predstavnici županijske vlasti i jedinica lokalne uprave. Općinski načelnik općine Posušje Branko Bago, koji je na Blidinje došao s predsjednikom Općinskog vijeća Ivanom Lončarom, u prigodnom govoru zahvalio je na svesrdnoj podršci u završavanju ove dionice puta predsjedatelju Predsjedništva BiH dr. Draganu Čoviću, koji je to i obećao u svom obraćanju predizbornom skupu u Posušju, kao i fra Petru Krasiću koji je vizionarski odavno radio na afirmaciji Blidinja.

hajducke-vrleti-1017115

Sve one koji danas nisu bili na proslavi, svakako pozivamo da sada uz komfornost vožnje posjete Park prirode Blidinje i uživaju u njegovim prirodnim ljepotama.

opcina-posusje.ba/Foto: ABCportal.info

OGLASI

Loading