Select Page

Na turniru u Posušju brojni golferi iz BiH i svijeta

Na turniru u Posušju brojni golferi iz BiH i svijeta

Trinaesti tradicionalni turnir u golfu pod nazivom “Vinski turnir” održava se danas na golf terenu “Topala” u Posušju, a okupio je brojne golfere iz BiH, Hrvatske, Crne Gore, Slovenije, Švedske, SAD-a i Velike Britanije.

Riječ je o turniru s izuzetno pozitivnom energijom, punom solidarnosti i razumijevanja na kojem svi sudionici igraju opušteno, možda i zbog vina, ali i s pobjedničkom ambicijom, jer uz pehar glavna nagrada je pršut, navodi Fena.

Pokazalo se da su golf i vino savršeni spoj za njihovu promociju, ali i promociju općine Posušje i hercegovačke regije, stoga se golferi, ali i vinari rado odazivaju na ovaj turnir, istaknuli su iz Golf kluba Posušje.

Sam turnir je osmišljen da se promovira golf i teren “Topala” kao jednu od tri golf destinacije u BiH, a da se pri tome promoviraju i autohtona vina hercegovačkog kraja.

Pa je tako ovogodišnji pratitelj “Vinarija Čitluk”, kao i protekle dvije godine, a također će se moći kušati vina “Vinarija Keža”, “Vinarija Zadro” i “Vinarija podrumi Andrija”.

Iz Golf kluba Posušje pozvali su sve zainteresirane da dođu danas na golf teren “Topala” u Posušju te da uz domaći pršut besplatno kušaju vina.

Inače, Golf klub Posušje krajem prosinca 2006. godine osnovalo je nekoliko entuzijasta i zaljubljenika u ovaj sport. Golf teren otvoren je za igru svakim radnim danom i vikendom, dok sezona traje, a to je preko 300 dana godišnje zahvaljujući povoljnoj klimi.

Golf teren Topala nalazi se u Posušju, nedaleko od hrvatske granice.

OGLASI

Loading