Select Page

Načelnik Bago primio malonogometaše Graca

Načelnik Bago primio malonogometaše Graca

Danas je načelnik općine Posušje Branko Bago, u svom uredu, upriličio prijam za malonogometnu ekipu Graca – ovogodišnje pobjednike Lige Hercegovine koja je održana prošli mjesec u Širokom Brijegu.

– Osim što smo ove godine imali još jedno odlično, nikad bolje organizirano “Posuško lito”, nakon što su posuški aplinisti osvojili najveći vrh Europe – Mont Blanc i sad kao šlag na kraju ekipa Posuškog Graca osvaja ovaj prestižni turnir i time nas je sve predstavila kao izvrsnu i korektnu fer sredinu. Na tome vam čestitam i zahvaljujem! Još jednom je Posušje bilo iznad svih!, rekao je načelnik Bago.

Također, ekipu Graca je pozdravio predsjednik Športskog saveza općine Posušje Zvonimir Širić kojim im je čestitao na postignutom rezultatu te im se zahvalio što su svojim igrama te fer i sportskim ponašanjem, kako na terenu tako i izvan njega, na najbolji mogući način promovirali općinu Posušje.

Članovi ekipe Gradac na prijemu su naglasili kako će nastojati nastaviti niz dobrih rezultata te su se zahvalili domaćinima prijema na ukazanoj časti.

Na kraju je načelnik pobjednicima općinskog turnira i Lige Hercegovine uručio priznanje, a Gračani njemu zlatnu medalju iz Širokog Brijega.

Podsjetimo da je Gradac najprije osvojio naslov u svojoj općini pobjedom u reprizi prošlogodišnjeg finala ekipu Čitluka 2:1, da bi u Ligi Hercegovine u finalu preokretom slavili protiv prvaka Širokog Brijega Dobrkovića rezultatom 3:1.

općina-posušje.ba

OGLASI

Loading