Select Page

NAJAVA: ČETVRTO IZDANJE KONCERTA FILMSKE GLAZBE U POSUŠJU

NAJAVA: ČETVRTO IZDANJE KONCERTA FILMSKE GLAZBE U POSUŠJU

Kraj srpnja je već nekoliko godina u Posušju rezerviran za ljubitelje filma i glazbe.

Ove godine Koncert Filmske Glazbe se održava 29.srpnja, s početkom u 20.30. ispred zgrade Općine Posušje. Sve posjetitelje ovog koncerta očekuje repertoar filmskih ostvarenja u rasponu od kraja šezdesetih pa sve do ovih „ludih“ dvadesetih.

Naravno, kao i do sada, organizatori su uporni u izbjegavanju zadane forme, te vas tako očekuju zbilja zanimljivi aranžmani glazbenih tema koje su svijetu filma podarili kompozitori poput Vangelisa, Myrsa, Tiersena, Williamsa ili Zimmera, a isto tako naći će se i poslastice poput soundtrackova filmova EasyRider, Ghostbusters ili na primjer Oskarom nagrađena naslovna tema filma 8 Miles. U ovom rasponu repertoara, da ne otkrivamo sve, svi mogu pronaći nešto za sebe.

Nastupit će Kućni bend Filmske Glazbe, tri benda Rock Akademije, gosti iz Tomislavgrada i Sarajeva te brojni talentirani posuški izvođači koji će kao i svake godine dodatno obogatiti koncert svojom interpretacijom filmske glazbe.

Posebno izdvajamo nastup Dance Academy ZVRK , koja okuplja naše najmlađe sudionike koji će nam svoje filmske priče otplesati uz originalnu koreografiju voditeljice ove plesne akademije, Manuele Maše Žulj.

Predkoncertna atmosfera u Posušju u četvrtak ,29.srpnja bit će i dodatno zagrijana nastupom gostiju iznenađenja u samom uvodu u koncert.

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading