Select Page

Najava: Opća planinarska škola 2018.

Najava: Opća planinarska škola 2018.

Hrvatsko planinarsko društvo PLOČNO organizira 3. Opću planinarsku školu koja će omogućiti polaznicima da steknu znanja i vještine potrebne za uspješno i sigurno planinarenje.

Opća planinarska škola osnovni je oblik obrazovanja planinara.Polaznici stječu znanja o kretanju i boravku u planini, opasnosti u planini, upoznavanju sa tehničkom opremom, prvoj pomoći. Također završena Planinarska škola uvjet je za upis u škole i tečajeve iz planinarskih specijalnosti (alpinističke, športsko-penjačke, speleološke, vodičke).

Planinarska škola namijenjena je svima koji žele početi planinariti a nemaju previše znanja i iskustva, ali i planinarima s iskustvom koji žele proširiti svoje znanje i vještine.

Svi ste dobrodošli!

Predavači u školi biti će iskusni planinari i gorski spašavatelji te stručnjaci iz područja speleologije, alpinizma, meteorologije i orijentacije.

Teme koje će se obrađivati u školi propisane su pravilnikom Planinarskog saveza Herceg-Bosne o osposobljavanju planinarskih kadrova.

Početak škole: od 02. ožujka 2018. u 19:00 sati (Petak) u prostorijama društva, Marka Marulića b.b (zgrada branitelja)

Trajanje: Cca 1,5 mjeseca

Cijena: 20 KM. Svaki polaznik dobiva skriptu iz osnova planinarstva i zamku (uže). U cijenu nisu uključeni troškovi prijevoza na izlete.

hpd-plocno.com

OGLASI

Loading