Select Page

NAJAVA: Predstava za djecu, Božićni sajam i malonogometna utakmica veterana

NAJAVA: Predstava za djecu, Božićni sajam i malonogometna utakmica veterana

Pred nama je najčarobnije doba u godini… doba koje nas sve spaja!!! Učinimo i ovaj Božić posebnim!

Predstava za najmlađe

Općina Posušje povodom blagadana svetog Nikole u nedjelju, 4. prosinca u posuškoj kinodvorani s početkom u 13 sati organizira predstavu za djecu u izvedbi malog teatra Mostar.

Božićni sajam

Predstava će biti samo uvod u ono što nas čeka, a to je još jedan Božićni sajam u organizaciji Vijeća mladih općine Posušje koji će se održati istog dana na Trgu hrvatskih branitelja s početkom u 14 sati kada će sveti Nikola darivati one najmlađe posjetitelje.

Utakmica

Na večer, od 18 sati u gradskoj športskoj dvorani nas očekuje spektakularan program. Malonogometna utakmica između veterana Rakitna i Hajduka iz Splita.

Ovaj događaj će popratiti bogat zabavni program u kojem će sudjelovati KŠD Rakitno, SK Grom, TKD Poskok, ŽVS BelCanto, Grudske mažoretkinje, Hrvatski cheerleadindg klub Posušje, Ico Bago, Klape Grga i Zvizdan, Duka, Jozo VUčić, Ine tAdić, Hercegovački bećari, Sinovi Hercegovine, Zoka Begić, Ivica Bago i Tiho Orlić.

Humanitarni karakter

Događaji će biti humanitarnog karaktera a sva prikupljena sredstva ići će za humanitarnu akciju “Petre,ti si stijena”.

Dođite u posušku kinodvoranu, na Trg hrvatskih branitelja u gradsku športsku dvoranu na blagdan svetog Nikole te uz predstavu, veselo druženje, slatku zakusku, pjesmu i ples provedite ugodno nedjeljno poslijepodne sa svojim najbližima a uz sve to još jednom pokažimo veliko zajedništvo koje nam sa sobom donosi Božić!

Posušje.net

OGLASI

Loading