Select Page

NAJAVE: „Bogat“ prosinac u Posušju

NAJAVE: „Bogat“ prosinac u Posušju

Nakon nekoliko događaja koji su iza nas na prostoru općine Posušje očekuje nas još mnoštvo njih koji će upotpuniti ove predblagdanske i blagdanske dane.

Novca za skupe proslave baš i nema, no i unatoč tome bit će ponešto za svakoga. Nekoliko zabavnih događaja, promocija knjiga, radionica, sportskih natjecanja i druženja:

U nedjelju, 14. prosinca u sportskoj dvorani u Posušju s početkom u 20 sati u organizaciji Sportskog Kluba “Grom” održati će se kickboxing turnir “Kralj ringa”. Na turniru će nastupiti 14 boraca iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Za zabavni dio večeri pobrinuti će se naša domaća zvijezda Ivica Bago AS.

U ponedjeljak, 15. prosinca Udruga nositelja ratnih odličja Hrvatskog vijeća obrane Zapadnohercegovačke Županije u Posušju u kinodvorani održat će godišnji izvještajni sabor uz predstavljanje zbirke domoljubnih pjesama umirovljenog časnika HV Ante Nadomira Tadića – Šutre pod nazivom “Luč Hrvata” s početkom u 19 sati.

U utorak, 16. prosinca odigrat će se kazališna komedija Rodijaci u kinodvorani Posušje, s početkom u 19 sati.

U četvrtak, 18. prosinca održat će se božićni koncert Osnovne glazbene škole “Posušje” u kinodvorani s početkom u 19.30 sati.

U nedjelju i ponedjeljak, 21. i 22. prosinca ŽKK Posušje organizira 1. Božićni turnir u sportskoj dvorani u Posušju. Na turniru, uz domaće košarkašice, nastupit će ŽKK Trešnjevka, ŽKK Zadar i ŽKK Brotnjo iz Čitluka.

U utorak 23. prosinca s početkom od 18 sati, na Trgu će se početi veliko humanitarno dvodnevno druženje „Božić u Posušju“ uz hercegovačke specijalitete, kuhano vino i pjesme muške i ženske klape Zvizdan, vokalnog sastava BelCanto, KUD-a Rakitno i Fra Petar Bakula zajedno s našim sugrađanima.

Dan poslije, u srijedu 24. prosinca, na Badnjak u 11 sati, organizira se druženje uz kuhano vino i bakalar, a one najmlađe razveselit će Djed Božićnjak.

U ponedjeljak, 29. prosinca u kinodvorani u Posušju s početkom u 19 sati održat će se promocija zbirke pjesama „Vremenski putnik“ mladog pjesnika Marijana Knezovića.

Osim gore navedenih kulturno-zabavnih i sportskih događaja koji će se organizirati u gradu Posušju, veslo će biti i na Blidinju: Tako će u „Hajdučkim vrletima“ u nekoliko navrata nastupati „Mokarski Tamburaši“ (13. i 27.12 te 3.1.), dok će grupa „Takt“ nastupati 31.12. i 1.1., a najluđe večeri vas očekuju i na Risovcu u restoranu „Staza“.

Posusje.net

OGLASI

Loading