Select Page

Najljepša adventska razglednica zajedništva i radosti i ove godine poslana s manifestacije Božić u Posušju

Najljepša adventska razglednica zajedništva i radosti i ove godine poslana s manifestacije Božić u Posušju

Četverodnevni blagdanski program pod nazivom Božić u Posušju, danas se kako i priliči, uz miris bakalara i kuhanog vina te zvuke tradicionalnih božićnih napjeva, priveo kraju.

Od protekle srijede na Trgu hrvatskih branitelja u Posušju, posjetitelji iz Posušja i drugih mjesta koji su bili dio ovog lijepog adventskog druženja, imali su prilike uživati u bogatom kulturno-umjetničkom programu kojeg su zajedno s organizatorom Općinom Posušje, priredile osnovne škole i dječji vrtići, srednjoškolci, Glazbena škola Posušje, HKUD Fra Petar Bakula, Cheerleadnig kluba Posušje, HGSS Posušje, PVP Posušje, TS Forte i klape Grga te muška i ženska klapa Zvizdan, koji su glavni krivci za dobru atmosferu i druženje i nakon završetka predviđenog programa.

Uz to, na preko 20 štandova nudila se bogata gastronomska ponuda od domaćih uštipaka, kiselog kupusa, suhomesnatih delicija, roštilja, do kuhanog vina i ostalih okrjepljujućih napitaka, kao i rukotvorina i proizvoda od ljekovitog bilja.

Posebno su se ovom događaju veselili mališani, koji su imali prilike sudjelovati u pregršt nagradnih igara, pisati pisma Djedu Božićnjaku i dočekati njegov dolazak u središnji gradski park. Bila je to prilika i kroz organiziranu fotkaonu, ovjekovječiti susret i ponijeti sigurno lijepu uspomenu s ovog događaja.

Sudeći po broju posjetitelja, druženju do dugo u noć, pa i zvucima gange koji su se spontano, mimo programa mogli čuti, može se reći kako je ovogodišnja manifestacija postigla svoj cilj, u zajedništvu, dobrog raspoloženja dočekati najradosniji dan u godini.

U ime organizatora zahvaljujemo svima koji su ovogodišnju manifestaciju Božić u Posušju učinili posebnom. Također hvala svima koji su dali i dobrovoljne priloge za najpotrebitije, a koji će biti usmjereni prema Caritasu biskupije Mostar-Duvno i Trebinje-Mrkanj.

Na kraju želimo Vam čestit i blagoslovljen Božić i sretno u novoj 2023., poručuju organizatori.

OGLASI

Loading